reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka super, że z malutkim wszystko w porządku to tylko ty chudzinko biedna jesteś.
Zafasolkuję przygarnęłam fluidki :) współczuję teściowej, tylko ci ciśnienie podnosi.
Wczoraj stworzyliśmy kolejną podusię i koszulkę, muszę jeszcze pomyśleć nad projektem kalendarza dla koleżanki.

reklama
fifka: no widzisz, z dzidziem wszystko oki, to odbra nowina.
Ale ty kobieto musisz coś zrobić ,bo nie długo to niunio nie będzie miało co jeść, bo na razie to chyba czerpie z twoich zapadów biedulko, pare kilo przydało by się przytyć

-kobiety znacie jakiś sprawdzony przepis na takie pyzy z mięsem chodzi mi o ciasto, bo farsz mi wychodzi dobry, tylko ciasto takie sobie???

Ja niestety nie znam żadnego...
Dzisiaj byłam na zakupach w realu i była promocja chusteczek nawilżanych z pampersa 4 paczki + 2 gratis za 25 zł, bez zastanowienia kupiłam bo jedna paczka normalnie kosztuje prawie 10zł

Magdalena: to sie opłacało ja dostałam miesiąc temu bok na -20% za zakupy w rossmanie dla maluszka do kwoty 100zł :) kupiłam oliwke, płyn do kapieli, do włosów, krem na zime, chusteczki 4 paczki bo były jako duo pack, puderek, mydełko

reklama
Do góry