reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
we wtorek niby ale po dupku ma się przesunąć na piątek za tydzień.

25 dc dziś mam :)
ja jak pierwszy raz brałam luteine, to takie cyrki zaczęły mi się dziać 6 dni po owu, w 2 cyklu było to samo, ale wtedy zaciążyłam. Kurcze może i Tobie się poszczęściło :-) masz fluida ~i jeszcze 4 żeby Ci do wtorku starczyło ~~~~;-)
ale mnie dzisiaj (.)(.) nawalają, non stop się o coś w nie urażam.
Tak siedzę w tyrze i w mej główce tli się nadzieja, że może moja teściowa - brudas chociaż mi mieszkanie (podczas swojego tygodniowego pobytu w domu) posprząta i wrócę do czystego domu, a nie tak jak co dzień przyjdę i będę musiała po niej posprzątać, żeby drogę do kuchni odnaleźć.

Ostatnia edycja:
No ja już po wizycie! :-D

Tak szybciutko bo piszę z komputera brata. (jestem u mamy) Mój smerfik zdrowy i duży! I nic nie wskazuję na nieprawidłowości. Ilość wód płodowych dobra, wiec moje obawy były nie potrzebne.

Z mniej optymistycznych wiadomości to schudłam znowu......... (a już myślałam, że waga się zatrzymała) i gin dała mi skierowanie na badania by sprawdzić czy nie mam anemii... No i coś mam z nerkami... te bóle co ostatnio miałam to moczowody i nerki (bardzo źle na Usg wyglądają) i wygląda na to, że do końca ciąży będę na lekach na zapalenie przewodu moczowego...

No ale ja dam rade! Oby tylko mój maluszek miał się dobrze. A i rozmawiałam o tych kopniakach małego. To gin się śmiała że jak ja nie mam w ogóle tłuszczyku a łożysko jest z tyłu to nie ma mi co amortyzować jego wygibasów. Ona się śmieje że to nic dziwnego przy mojej wadzę, że tak szybko i mocno małego czuję.

Kobitki dzis znalazłam na formu link na all z kosuzlkami z nadrukiem dla kobiet cięzarnych i nie moge teraz tej strony znaleść wie któas jak to leciało?

dobry :-) ja przed praca ;-)

fifka ciuszki sliczniaste slodziaste a pascala to by sie az chcialo miec ;-) super ze wizyta dobrze przebiegla ;-)

mnie dzis tel obudzil tak ze az sie wystraszylam i jak mi tak serce walilo to dzidzia sie chyba tez wystraszyla i biegala w brzuchu bo az czulam:szok: tak mocno jeszcze nigdy caly czas tylko smyranko ;-)

magenta to chce cebulke ;-) i 2 czekolady a moze 3 z orzechami ??

Fifka dobrze, że wszystko OK z małym. A tak w ogóle to nadal ginekolożka utrzymuje, że chłopczyk czy coś się zmieniło??
Poza tym to wiem co czujesz, bo ja też mam już upatrzony wózeczek i dla moich teściów jest absurdalnie za drogi (bo może i jest ale mi się podoba i wiem, ze jest porządny) i jakby zdecydowali mi sami coś kupić to chyba bym zabiła...

reklama
Do góry