reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

No to sobie pospałam 3 godziny :-) ciekawe jak potem w nocy będę spać :dry:

Klementinka - oj pamiętam takie doły, myślałam czasem, że ocipieje od tego siedzenia z dzieckiem w domu, każdy dzień taki sam...

tym razem staremu zapowiedziałam, że nie ma bata będę wcześniej wychodzić, chociaż na fitness albo basen a nie gnić całymi dniami w domu jak pies przy budzie...

trzeba po prostu tupnąć nóżką i powiedzieć, że dzieci się same nie zrobiły i z tego co Ty się orientujesz mają obojga rodziców i obowiązkami rodzicielskimi dzielimy się po równo :-)

ubierz się ładnie i idź pochodzić sobie chociażby po sklepie, parku dobrze Ci to zrobi :-)

Karolina - jestem ciekawa czy Twoje gusła szybciej młodą wygonią :-D

kasia - fajnie, mała się do startu szykuję, moja jeszcze wysoko :dry:

reklama
Milka wlasnie sie zastanawialam czy przypadkiem cie nie zmoglo.:tak:
A u mnie jak gusla nie pomoga to i tak 29 beda wywolywac.Czyli tylko 3 tygodnie!!!!!!!!!!

a mnie znow polozna dzis pocieszyla,ze maluch bardzo nisko, umowilysmy sie na wizyte za 2 tyg a ta mi walnela tekstem "o ile nie urodzisz".. no ale jeszcze nie chce urodzic, po 21 najwczesniej jak zapowiedzialam :-) ale mam isc na wizyte do szpitala ,zeby obgadac porod i umowic sie chyba na cc. Zobaczymy co to bedzie.

ja tez mysle jak to bedzie , gdy synus sie urodzi, jak juz pierwszy okres minie i ja juz bede w formie. Mam karte na gym , wiec fajnie byloby wyskoczyc gdzies- co juz zapowiedzialm mojemu, a poza tym jak na jakies seminarium pojade to jak cala wyprawa , a malego nie bede przez zime wozic ze soba, wiec ktos sie musi nam zaopiekowac :) poza tym nie mamy zamiaru robic problemu,zeby gdzies wyjsc oboje. Mam nadziej ,ze wszystko bedzie z maluchem ok, na koniec listopada mamy juz zarezerowany lot do Hiszpanii:-D
ja jestem z tych aktywnych kobit, nie wysiedze w domu, juz widze,ze jestem od pon na macierzynskim i juz mnie nosi! dobrzez ,ze mam ta przeprowadzke i robote za kompem jeszcze :-)

dzieki dziewczynki, pocieszylyscie mnie

juz jest lepiej ale i tak nie moge doczekac sie porodu, wtedy wezme sie za siebie i nie ma bata, tatus bedzie dawac mleko z butli a ja chociaz na kawe z kolezanka sie umowie albo na basen
zreszta jak mu sie w koncu trafi wolne to tez wybywam

Jagmar wlasnie jakos przez przypadek weszlam na strone h&m a tam takie fajne sweterki na jesien:-)

ja mimo bólu, postanowiłam zacisnąć pośladki:)
właśnie wstawiłam 3-cie pranie
i ciasto bananowe się już piecze - dodałam kawałki czekolady mam nadzieje że wyjdzie bo z moimi zdolnościami cukierniczymi to różnie bywa;-):zawstydzona/y:
a wieczorkiem mój mąż posprząta - chyba:)
więc już do końca dnia leniu****e, no poza próbowaniem ciasta no i mężowi obiad odgrzać będę musiała :)

rany, dopiero co robilysmy testy a tu juz rodzic bedziemy,ale ten czas zlecial!

mi chyba dluzylo sie tylko od zobaczenia 2 kresek do skonczenia 3 miesiaca i pierwszego usg :)

Ja mam dzis dola, bo mala po 1,5 tyg lezenia glowka w dol znowu mi sie obrocila.... i lezy posladkowo :(
Swoja polozna zobacze dopiero w 39 tyg... wiec jak bede w poniedzialek na akupresurze poprosze chyba kogos zeby mi sprawdzil pozycje... nie wiem czemu ona sie tak kreci...

Jedyna rzecza jaka dzis zrobilam to pojechalam sie pomierzyc na biustonosze do karmienia, na sr mowili ze najepiej poczekac z ich kupnem do 36 tyg. No i mnie wcielo jak babce wyszlo 75E - bo mi sie wcale moj biust nie wydaje az tak duzy (przed ciaza nosilam B) ale moze urosly proporcjonalnie do brzucha ;)

Klementinka a jeszcze wracając do tego tematu z siedzeniem w domu to ja właśnie dlatego zdecydowałam się na drugie dziecko tak szybko bo siedzenie w domu mnie nudziło. I nie chciałam, żeby ten czas się przeciągał w nieskończoność. Głowa do góry, niedługo dzieciaki i starsze i młodsze będziemy miały na tyle ogarnięte, że zaczniemy na nowo życie towarzysko imprezowe :).

Milka wlasnie sie zastanawialam czy przypadkiem cie nie zmoglo.:tak:
A u mnie jak gusla nie pomoga to i tak 29 beda wywolywac.Czyli tylko 3 tygodnie!!!!!!!!!!

juz niedlugo !! :))

Ja mam dzis dola, bo mala po 1,5 tyg lezenia glowka w dol znowu mi sie obrocila.... i lezy posladkowo :(
Swoja polozna zobacze dopiero w 39 tyg... wiec jak bede w poniedzialek na akupresurze poprosze chyba kogos zeby mi sprawdzil pozycje... nie wiem czemu ona sie tak kreci...

Jedyna rzecza jaka dzis zrobilam to pojechalam sie pomierzyc na biustonosze do karmienia, na sr mowili ze najepiej poczekac z ich kupnem do 36 tyg. No i mnie wcielo jak babce wyszlo 75E - bo mi sie wcale moj biust nie wydaje az tak duzy (przed ciaza nosilam B) ale moze urosly proporcjonalnie do brzucha ;)

moze jeszcze fiknie na dol skoro taka akrobatka :)
niezly rozmiarek mi nie urosly za duzo ..

reklama
cytryna ja mam stanik ciążowy 75E i powiem ci że to E nie jest, to maksymalnie może być E.. w sensie że rośnie razem z biustem i nie będzie cię uwierał.. natomiast ja teraz noszę 85C i mam dwa staniki 80C i w czasie upałów puchłam i musiałam mieć przedłużacz obwodu.

Do góry