Asionek31
Fanka BB :)
no ja to sie klade kolo 1 w nocy, zasypiam przed 2 a budze sie o 4-5 i nie moge sie juz ulozyc
jak sie przewracam z boku na bok to musze brzuszkowi pomoc, bo sie boje ze mi sie urwie normalnie
a w ciagnu dnia najlepiej bym go na szelki podpiela, zeby nie czuc tego jak mi ciagnie skore
az szczypie czasami...
a co do de;likatnosci, to wiem co to znaczy, wogole to czasami sie zastanawiam czy tak ma byc ze jak mlody noge czy tez lapke wystawi to mi odstaje tak od brzucha, normalnie jakby byl pod sama skora ...
i ja sie boje zeby mu kzywdy nie zrobic
a jak kopie i sie przewraca to juz czasami tak boli ze grrrr
mam to samo ze spanie plus wycieczki do wc non stop :/ do tego mega goraco i nie spie dobrze juz od takiego czasu , ze wsumie nie pamietam kiedy przespalam nocke , albo pol chociaz ...
nie zrobisz maluszkowi rzywdy , on chroniony jest wodami
moj kopie delikatnie , bardziej sie wypina teraz , ale dzisiaj kilka razy zabolalo jak cholera :/
za to wyzywa sie na dole hehe i tam to juz przyjemne nie jest
damy rade juz blizej jak dalej
chociaz ciezko jest
asionek
też mam takie uderzenia energii ale jak z tej energii korzystałam to juz 2 razy w szpitalu wylądowałam wiec trzeba uważać...
A ja już miałam mysli że jestem wyrodna matka ze na brzuszerk nie uwazam, ale to przecież zwykly wypadek... no i własnie ta skóra taka delikatna że bałam sie siniaka ale narazie nic nie ma.
no wlasnie , ja po osttanim sprzataniu dostalam takich skurczy , ze teraz juz nie mam zamiaru sie przemeczac tak przynajmniej ne do konca 37tc
Dziewczyny, trochę zmieniając temat - gdzie kupiłyście koszule do szpitala?
Większość jest w jakieś beznadziejne motywy dziecięce, misie, srysie, a chciałabym się w tym czuć jakoś przyzwoicie. Z drugiej strony z kasą już coraz ciężej, więc nie chce wydać na to dużo, tym bardziej, że nie lubie wyjątkowo koszul i posłużą tylko w szpitalu. Co polecicie?
na allegro jest sporo tanich i fajnych koszul ) linki byly podawane na zakupowym
mam nadzieje ze fiknie...![]()
to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby fiknal
ale mnie plecy nawalaja , jakos na gorze tak przy zebrach