reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

jeszcze raz musze to wykrzyczec Pryzybela Gratuluje!!!!!:-)
no i jeszcze jedno wysypalo mi syfy na twarzy jak na pocztaku ciazy
masarka
nigdy nie mialam problemow z syfkami, a teraz poprostu cala brode mam opryszczona ...:baffled:
witam w klubie opryszczonych
eek.gif
, ja mam to samo, z syfami na brodzie walczę od 3 tygodni i zejść nie chcą, jak nic uroki ciąży, bo pryszczy to ja już nie miałam od 18 roku życia, no może sporadycznie

cytryna wszystkiego najlepszego!!

jagmar
właściwie zaczęłaś już 35tc, więc spokojnie, na tym etapie z tego co wiem, szyjka może się już zacząć otwierać, ale nie świadczy to koniecznie, że za raz musisz urodzić, znam kobiety, które z rozwarciem śmigały do 42tc i jeszcze miały wywoływany poród :tak: ja bym poczekała do czwartkowej wizyty, ale jak bardzo cię to niepokoi to zawsze na ip możesz się zgłosić :-)

reklama
kurde, ja mam wszystko co Wy , ale kolezanka mnie pocieszyla ostatnio,ze ona tak miala od 35 tyg a przenosila 2 tyg jeszcze, wiec chyba bez stresu

u mnie cisnienie 80/47 :szok: czuje sie zdechla i kawa musiala byc - nie mam jak odstawic kawy, naprawde..

Ja ogladam wlasnie z mezem nasz film z wesela :-) w nasza 1 rocznice, a ze ma ponad 3 godziny to zjem baaardzo duzo popcornu :-p

Gratki ;) kurcze a ja znowu cierpie na bezsennosc od 1,5 godzin nie spie wstalam raem z mezem z lozka, wlasnie koncze pic rozpuszczalna z mlekiem i wciaglam kromala z dzemem truskawkowym hihi i znowu mi sie jakis meeega bolacy wulkanito zrobil na brodzie ... chyba sie wezme dzisiaj za pranie ciuchow , wypadaloby prac po 2 pralki dziennie szafa juz prawie zlozona, wiec trzeba zaczac odswierzac zakurzone od remontow szmaty .. chociaz te rzeczy to zapewne bede probowac wcisnac na dupsko w przyszlym roku...

Cześć kobietki :)!

Ja sie witam po udanym wekendzie :) Byłam u siostry, mąż mnie wyciągnął do kosmetyczki więc troche sie odmuliłam. Za to w nocy brzuch bardzo twardniał i przy każdej zmianie pozycji kłucie. Dobrze, że już rano :)

Miłego dzionka, dziubaski :)!

monika, mileczka hej laseczki laski kurcze mam pytanko, jakis czas temu pod lewym kolanem zrobila mi sie czerwona plamka, jakby malinka , doslownie to tak wyglada i kilka dni temu zauwaylam , ze sie powieksza, tzn jakby rozlewa .. to nie boli, ani nie ma na tym zadnych krostek .. no pojecia nie mam od czego to ... mialam zapytac polozna ostatnim razem ale mi z glowy wylecialo... na necie tez probowalam znalesc i dupa no i od kilku dni chywyta mnie bol biodra, ide normalnie a tu jak mnie nie strzeli to sie musze schylic bo tak promieniuje ...

Atram cóż to sie przyplątało? A jak tam krążenie w nóżkach? Miałaś obrzęki, bóle i inne? Żeby to jakiś żylak brzydki nie wychodził. Nie masz jakiegoś lekarza rodzinnego niedaleko? A swędzi? Może jakaś pokrzywka?

Ostatnia edycja:
mileczka pojecia nie mam ... kurde teraz to sie nakrecilam wpisalam w goglach rumien pod kolanem i mi wyskoczyla borelioza.... nie mam zylakow, krazenie takie se... ale kurcze teraz to mam dola, chyba bede dzownic dzisiaj do gp , tyle ze ja mam taka zjebutana doktorke ze masakra ... :(

Ja też teraz szukałam i sie bolerioza wyświetliła. Ale to bzdura, weźmy pod uwage że w googlach wpisałam:tak: Zadzwoń sobie może dla własnego spokoju do niej. Zacisnij zęby, jakoś ją przeżyjesz a przynajmniej może Cie uspokoi.

Dziendoberek.
Atram moze tobie popekaly naczynka krwionosne,jakby nie patrzec pare kilo nacisku wiecej jest.
To napewno nic powaznego.
Ja juz po kawce i sniadaniu ide myc okna,a moj m. ma lenia (cos nowego!!) a czeka go pranie kanapy .Maszyna juz stoi.A on glupa pali ze jej nie widzi.

reklama
kurna ale ja nie kumam skad by to sie mialo wziac , ja nigdzie nie chodze .... zadzownic to chyba zadzownie do poloznej, bo z ta moja lekarka tutaj to jest meksyk, jej mozna mowic ze mnie boli glowa a ona mi daje tabletki na zgage ... Ku**a jak mnie urok .... :(

Do góry