reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
witam sie z rana...
ja wlasnie zjadlam pol blachy jablecznika i dalej mi malo...
noc mialam ciezka, mala meczyla mnie kopniakami i czkawka :confused2:

Hejka ,ja tez noc nie najciekawsza mialam ,bo co dwie godziny do kibelka.Bylam na imprezie i dwie butelki wody wypilam no i potem latanie mi sie wlaczylo.
Juz mam wszystkiego powyzej dziurek w nosie i chodze najezona.O byle g. wybucham.

Adamek dobrze sie trzymal.Juz w trzeciej rundzie myslalam ze padnie ,a tu sie pomylilam.
Kliczko ma przedewszystkim wzrost.I zadko kto dosieka jego ryjka niestety.Ale i tak bylam dumna z naszego.A i super ta arena.Walki ogladalam wszystkie.Najgorszy byl amerykanski tlusty krasnoludek.
Ja uwielbiam jak sie faceci naparzaja.A moj m. chetniej oglada wyscigi .

no hej,

ciężka noc i u mnie, głowa bolała mnie do 2, dopiero po apapie usnęłam, gorączki nie mam ale czuję napięcie w okolicy zatok, i bolą zęby.. leżę dziś pod kołdrą.. mój mąż mi póki co usługuje, coś jego też chyba bierze :-(

ładna pogoda, korzystajcie ile wlezie.. cieszę się że jeszcze ciepło jest, niech tak zostanie do października :tak:

miłego dnia ;)

hejka
Ja dzisiaj wstałam o 5:30 przez Zosię, o 6 znowu przez nią i w końcu o 8:30 młoda obudziła się na dobre a o 9:30 mąż ją zabrał i jeszcze do 11 sobie spałam. Oczy nadal mi się kleją i spałabym dalej ale wiem, że noc miałabym po tym ciężką ;(.
Głód mnie zaczyna morzyć. Muszę coś sobie przekąsić. Zaraz potem pójdę sobie z książką na hamak.
Miłej niedzieli Wam życzę.

teraz to juz chyba nie bedzie latwych nocy ...

moj mnie naparza po pecherzu tak , ze sie w pol zginam :/ upodobal sobie cos na dole i non stop gmera , a ja malo w gacie nie sikam
za to w kiblu siedze co kilka minut .. masakra hehe

oj ja tez mialam kiepska noc, ale mam sposob na tego malucha, zawsze biore reke meza na brzuch i on sie uspokaja
chyba czuje respekt przed ojcem;-) inaczej bym nie zasnela tak wali po jajnikach i zoladku

Karolina ja tez bylam dumna, walczyl dobrze, a jak mial zadac Kliczce nokaut jak tamten o glowe wyzszy
ale walka na poziomie
a ta arena, wow,

Jagmar z ksiazka na hamak, hmmmmm pomarzyc

Herbata mnie dzisiaj tez cos na jablka wzielo i nasmazylam sobie racuchow z jablkami, wiem ze malo niedzielnie ale na mieso patrzec nie moge

czekam az maly wstanie, dostanie obiad i na spacer wybywamy bo jeszcze piekna pogoda, ja tez musze troche wit D zazyc

reklama
jeszcze raz musze to wykrzyczec Pryzybela Gratuluje!!!!!:-)

czesc dziewczynki

my wczoraj mielismy gosci do 2 w nocy
i dzisiaj nieprzytomna chodze, przed chwila wyszlam z wyra
maz mi sniadanko zrobic i podlozyl pod nos ferrero rocher, pol opakowania mam juz w zoladku .. masakra jaka mam chcice na slodkie

chyba zaraz pojdde wziac prysznic i znowu sie rabne na plasko i bede lezec
obiadu robic nie musze bo tortilki zostaly od wczoraj wiec zapchamy tylki heheh

no i jeszcze jedno wysypalo mi syfy na twarzy jak na pocztaku ciazy
masarka
nigdy nie mialam problemow z syfkami, a teraz poprostu cala brode mam opryszczona ...:baffled:

Do góry