Kochanie ja dziś będę wiedzieć, jadę na betę. Dzwoniłam do laboratorium wynik dostane po dwóch godzinach :-) pewnie za wcześnie ale tragedia jest, pewnie pizza mi zaszkodziła. Piję sobie gorzką herbatkę i próbuję zjeść odrobinę serka.
reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
betę???????????? a co to teest wyszedł pozytywny?????o 10 wiec kolo 11 zrobię. Nie będę prowadzić monologów, ale szczerze to dziś mam pietra czy beta wyjdzie na plus. No to wtedy będę a wy dacie mi wciry za wcześniejszy test i marudzenie![]()
Magd.a boskie te dwie kreski :-)
O matko chyba tutaj dzisiaj zejdę, mdli mnie od rana. Stwerdzam, ze kawa nie dla mnie, jak już to zbożowa z mlekiem. Jabłka mogę jeść, ale takie kwaśnawe i twarde, miękkie i słodkie nie dla mnie. Zupy nie dla mnie.
Ostatnia edycja:
doszłam do momenu ze dziurka będzie miała baby , kobiety wybaczcie ale w takie jchwili już nie mogę nadrabiać wszych wpisów :-)
DZIURKA: Kochana gratulacje, tak się cieszę, wyobrażam sobie twoja radość ,to cudowne, ściskam, całuję buzki - tak wiadomość z rana
a coś się jeszcze dział ociekawego???????????
a tak w ogóle to cześć wam
DZIURKA: Kochana gratulacje, tak się cieszę, wyobrażam sobie twoja radość ,to cudowne, ściskam, całuję buzki - tak wiadomość z rana
a coś się jeszcze dział ociekawego???????????
a tak w ogóle to cześć wam
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Żem jest. Po becie.
Ael dziękuję ci kochana za te pasiory ale zrozum. We mnie tak się kotli, mam mętlik w głowie a do tego jeszcze nawet ze swoim P. nie mogę pogadać. Przepraszam za ten monolog ale jak sie tak wypisałam, wyżaliłam to zasnęłam i wstałam dopiero o 5.
A kochana jeszcze jedno....ja miałam bete 12800, zgubiłam jedno zero bo podawałam w przybliżeniu a tak dokładnie to 12894.
Atanku dziękuję:******
Magda.....kobito.....no weź
Pyscku Boziu, ja wiem, że to może takie troche narcystyczne albo jakieś takie ale patrz na mnie. Tyle czasu czekałam, tyle łez, leków, lekarzy, pieniędzy... A teraz proszę, jest Dzidzia
Neciuszka oo to ja trzymam &&&&&&&&&&&&&
A tera chlam wode mineralną bo mi kazali przed usg
Ael dziękuję ci kochana za te pasiory ale zrozum. We mnie tak się kotli, mam mętlik w głowie a do tego jeszcze nawet ze swoim P. nie mogę pogadać. Przepraszam za ten monolog ale jak sie tak wypisałam, wyżaliłam to zasnęłam i wstałam dopiero o 5.
A kochana jeszcze jedno....ja miałam bete 12800, zgubiłam jedno zero bo podawałam w przybliżeniu a tak dokładnie to 12894.
Atanku dziękuję:******
Magda.....kobito.....no weź

Pyscku Boziu, ja wiem, że to może takie troche narcystyczne albo jakieś takie ale patrz na mnie. Tyle czasu czekałam, tyle łez, leków, lekarzy, pieniędzy... A teraz proszę, jest Dzidzia
Neciuszka oo to ja trzymam &&&&&&&&&&&&&
A tera chlam wode mineralną bo mi kazali przed usg
Zafasolkuję no właśnie poza tym żem opiernicz zebrała za wcześniejszy test to było tak, że nie wytrzymałam zrobiłam w piątek nic, po czasie ledwie widoczna cieniutka kreska druga, w sobotę powtórka znów najpierw nic a potem po czasie wyraźna gruba druga kreska. Tyle że nie wiem czy ten wynik prawdziwy bo to po czasie było ale dziwne, że dwa różne testy w dwa dni pokazały po czasie to samo tylko mocniej. Zamiast robić kolejne testy idę na betę dziś.
Mag.da nie ważne jaki ważne żeby ciepły i miły cyc był
Mag.da nie ważne jaki ważne żeby ciepły i miły cyc był
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: