koriander
Fanka BB :)
Dzien dobry :-)
Kasiek ale milo taki usmiech od takiego przystojniaka z rana zobaczyc!!
Ewa a jak spedziliscie dzien, juz w warszawie? Spoznione zyczenia najlepszego
Kasiulka jak idzie odstawianie od piersi??
Asnecja co za opis, az mi sie zeszly rok przypomnial i nasze opisy niekiedy makabryczne
Najwazniejsze ze wszystko ok i ze jestescie juz razem!
milusia tak trzymaj ty rozenergetyzowana babko :-)
mimi oby porod trwal krocej niz czekanie na usg!;-)
Klementinka a jak ty sie czujesz??
zyraffka strasznie cie podziwiam i jeszcze raz wspolczuje tych placzliwych rozstan.. :-( oby sie Lukasz szybciutko przestawil..
gosiagro a te babeczki malinowo kokosowe to z jakiego przepisu robilas bo mi teraz po glowie lataja
A co z gruszek powstalo?
zdec udanych wakacji!! Na pewno bedzie BOsko! Czekamy na sloneczne zdjecia
nadika dasz rade, nie stresuj sie, w sumie racja jest po twojej stronie, trzymam kciuki!!
zdec wspolczuje upadku, a moze kladzcie Natalke od sciany? My Lile miedzy soba trzymamy ona tez we wszystkie strony sie przekreca, balabym sie ze zleci
Perfecta, Kajdusia jak to czytacie to kliknijcie dwa razy ENTER
Kasiek ale milo taki usmiech od takiego przystojniaka z rana zobaczyc!!
Ewa a jak spedziliscie dzien, juz w warszawie? Spoznione zyczenia najlepszego

Kasiulka jak idzie odstawianie od piersi??
Asnecja co za opis, az mi sie zeszly rok przypomnial i nasze opisy niekiedy makabryczne

milusia tak trzymaj ty rozenergetyzowana babko :-)
mimi oby porod trwal krocej niz czekanie na usg!;-)
Klementinka a jak ty sie czujesz??
zyraffka strasznie cie podziwiam i jeszcze raz wspolczuje tych placzliwych rozstan.. :-( oby sie Lukasz szybciutko przestawil..
gosiagro a te babeczki malinowo kokosowe to z jakiego przepisu robilas bo mi teraz po glowie lataja

zdec udanych wakacji!! Na pewno bedzie BOsko! Czekamy na sloneczne zdjecia

nadika dasz rade, nie stresuj sie, w sumie racja jest po twojej stronie, trzymam kciuki!!
zdec wspolczuje upadku, a moze kladzcie Natalke od sciany? My Lile miedzy soba trzymamy ona tez we wszystkie strony sie przekreca, balabym sie ze zleci
Perfecta, Kajdusia jak to czytacie to kliknijcie dwa razy ENTER

Ostatnia edycja: