reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
bo ona nie ma ładnie pachnieć tylko działać ;-)

te wszystkie ziołowe są 100 razy lepsze niż te granulaty z HIPPa bo mają normalną cenę i nie zawierają cukru :tak:

A ja lubie cukier!Mi nie smakuje herbata ze slodzikiem,a teraz wszystko takie musze pic.
Wydaje mi sie ze to moj wymysl-ale co zrobic.
Mama mojej kolezanki zadzwonila ze przyjda mi umyc okna.Milo z ich strony ,ale juz mam wszystkie czysciutkie i to w moim g. dalo.
W poniedzialek sprobuje z zapalkami.

dzień dobry :)
Do mnie też dziś przyszła ta herbatka :-D:-D
Fryzjer zaliczony, w końcu wyglądam jak człowiek :zawstydzona/y:

do mnie też :)

pryzybela witaj spowrotem!! Fajnie że tak szybciutko w domku :) Jeszcze raz gratulacje, synka masz piękniusiego oj tak :tak: Pokarm będzie za chwilkę, oczywiście trzymam kciuki za echo &&&&&&&&&&&&

malutka szalejesz kobito :szok: ale ci sie nie dziwie :-p

ja od dwóch dni siedzę w kuchni, warzywa z działki mrożę i powiem wam że wczoraj po męczącym dniu dostałam skurczy silnych jak cholera! kręciłam się i zmieniałam pozycję i nie pomagało. Dopiero mnie puściło po 20 min.. fałszywy alarm ale coraz częściej mam takie epizody.. a dziś rano wstałam i po siusiu mnie zmokrzyło :szok: kurna myślałam przez moment że to wody :szok: ale nie to po prosu więcej śluzu

Ostatnia edycja:
jeszcze napewno johnson przysyła próbki :tak: także warto się zapisywać..

a ta klientka co wczoraj napisała wątek to szukała blogerek które by testowały nowe pieluszki huggies z wcięciem na pępek a potem opisały to na blogu.

chochlik mi sie w klawiaturę wkradł ;/

reklama
herbatki na laktacje to wszystkie ktore maja anyz, koper wloski i kminek, te ziola sa mlekopedne
pomagaja tez maluchom w trawieniu wiec warto pic jak sie karmi,

ale sie zrobilam nerwowa i taka zolza, wszyscy mnie denerwuja, szczegolnie ludzie w autobusach i metrze
wrrrr, jak osa
i wzielo mnie na sprzatanie, jakiejs fobii dostaje, ciagle latam ze scierka, odpalam zelazko zmieniam pranie w pralce
odkurzacz tez codziennie chodzi
moze syndrom wicia gniazda mi sie wlaczyl, tylko gotowac mi sie nie chce

dziewczynki potrzebuje jakis przepis na torta, niedlugo mam urodziny i chce sama upiec
macie jakies pomysly co mozna dobrego zrobic z dyni?

Ostatnia edycja:
Do góry