reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem... lekarza mialam na 12 ale ze siedzialam tam 1,5 h to juz inna historia...
uroczyscie usiadczam ze jestem w 5 tyg ciazy i wszystko ok, dostalam skierowanie na mocz, krew i inne bzdety , kontrola za 3 tyg.

dziekuje kochane za troske.
przepraszam ze znowu tylko o sobie ale za chwile musze sie szykowac bo na 17 ma kurs a musze jechac chwile wczesniej zeby jechac jeszcze do biura szkoly jazdy i odebrac materialy do nauki.

reklama
Wiola - najważniejsze, że już jesteś, że z maluszkiem wszystko dobrze, a teraz Kochana spiesz się powoli :*

Kocurek - a co Cię tak na czerwoną czcionkę wzięło, jakbyś o czyczkach pisała ??? :-D)))))

hej
nadrobilam od ostatniego posta :)

just : zdrowka dla remika i zen'u dla ciebie :)
a cyczki niezmieniajace rozmiaru nawet w czasie karmienia to mozliwe, ex. MOJE :)
tylko ze u mnie NIESTETY hehehe Bo liczylabym zeby tak z B sie C zrobilo i juz zostalo :)

wiolka : super nowinki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dbaj o siebie i spiesz sie powoli - jak dziewczyny pisaly! :)
bedziecie chcieli znac plec czy niespodzianka ??? :)

kocurro : mowisz ze z A do D????????????? :) jak ty to robisz???? hahahaha mi nawet z B na C nie chce...

asionek : jak sie czujesz? jak stoi sprawa z transportem wozka?

made : dziekuje z akomplement :) taka dumna jestem z tego mojego ro baczka ze nie potrafie tego w sobie utrzymac i mam ochote sie calemu swiatu chwalic... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)

moje dziecko znow sie bawi playmobilami :) a ja odpoczywam
jutro wyrok : wynik glukozy i inne... zobaczymy czy jest cukrzyca ciazowa... czy NIE :)
moze jednak nie :)

jos - to teraz trzymamy kciuki za Twoją glukozę w normie :)))) Oby jak Twoje khe khe czyczki, nie rosła :-D)))) Jak się mój Maniek przełamie, to też się będę chwalić ile wlezie :)))) Także Kochana....pisz nam tu o każdym, nawet najmniejszym osiągnięciu Polduńki :)))))))

Asionek - kobitka jeszcze nie odpisała, ale teraz to monitoruję :))))) Widziałam zdjęcia bliźniaczych cudowności :-))))) Rozpłynęłam się jak masło na kukurydzy

WIOLU, czekamy na suwaczek :-)

Czy jest mozliwosc, zeby takie fajne cycochy zostaly?

Ja po wizycie. Nie wiem czy powinno, ale bolalo. Stwierdzil, ze wszystko w porzasiu. Krwawienie to nadal brudy pologowe, a nie okres czy tez infekcja lub o zgrozo zle oczyszczona macica. Zazyczylam sobie minitabletki. Bede brala przez 5 miesiecy, potem spodziewamy sie nawrotu cyst, zrostow, tudziez innego paskudztwa zwiazanego z endometrioza. Pozyjemy, zobaczymy, podleczymy i znowu zaciazymy. Tylko MUSZE isc do pracy.

joss o spokojnie... Twoje też dadzą radę haha - to był mozolny proces ;)))))))))

made a na czerwono, bo nastawiam się bojowo :-) w razie, gdyby mi kto chciał zarzucić, że niezdrowo chcę dziecko swoje układać :-D

wiolu to w takim razie ponowne - OFICJALNE JUŻ OGROMNE GRATULACJE :-):-):-)

LIBBY a widelec a nóż, że się endo po ciąży nie pojawi????

asionek a dziękuję, pogoniłam z tym katarem do szkoły, będą gorsze infekcje jeszcze, to się zlituję ;)))))))

Ostatnia edycja:
Pomarzyc zawsze mozna, KOCIE

Jacie, jacie!! Doczytalam posta o pioseneczce w wykonaniu Poldusia. JOS, artysta Wam rosnie

Libby - ja też stawiam na sztućce :-) Super, że już myślicie o kolejnym maluszku :)))

Kocurku - ja naskakiwać nie będę, napiszę tylko, że pianka lepsza od gryki ;-) A wiem to z pierwszej ręki. Moje dziecko ma w łóżeczku lateksowy materac, bez żadnych kokosów i gryki.

Az zadzwonilam do mojego pytac o rodzaj materacyka. Mamy kokos z czymstam, chyba z gryka. A co jest lepsze i dlaczego?

reklama
Libby - ja się nie będę wypowiadać na temat materacy, bo to dość drażliwy temat, a nie chcę zostać rozstrzelana ani też narażać się większości zgromadzonych tu Mam, Pań i Dam :-)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry