reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
a ja mojego wlasnie obudzilam i pizze wstawilam ;-) zaraz wychodzi, a ja chyba za sprzatanie sie wezme...:dry: co by mala pospieszyc

a nas wieja takie wiatry jak halny conajmniej, a ja na takiej pogodzie zawsze jakas "pobudzona" i troche nie pospalam, tzn chyba spalam ale budzilam sie tysiac razy i mam wrazenie ,ze czuwalam. Wiec juz po 6 wstalam ,zeby sie poratowac kakao..

atram - szkoda ,ze numerow ktos nie spisal! i wspolczuje Ci naprawde, wiem jak sie cieszylas ,ze mama przyjedzie, zwlaszcza,ze porod blisko i dawno sie nie widzilas. Moja tez obiecala ,ze przyjedzie ale "cos tam cos tam" i moze po nowym roku sie zjawi..

ja nie moge narzekac, bo bylo dluuugie , gorace (momentami tropikalne) lato, ale krotka jesien i zima , w zeszlym roku koncem pazdziernika juz dowalily mrozy i snieg zaczal sie ujawniac, a zakonczylo sie kolo konca marca ..

tu bylo dluuuuugie, wietrzne, momentami cieple lato. a zimno zaczyna sie robic juz teraz i okres grzewczy do kwietnia jak nic! myslalam ze mozna sie przyzwyczaic, ale chyba tylko jak sie siedzi w domu. wyjscie w taka pogode jak dzis to koszmar. mam nadzieje ze z Mala bedzie mi sie bardziej chcialo niz teraz

reklama
no dzisiaj to sie nigdzie nie wybieram - wietrzysko+deszcz , brrrrrrr jak trafi na taka pogode to nawet z maluchem nigdzie nie wyjde

tutaj gdy mrozu jest z -15 , to i tak z dzieckiem na spacer,zeby sobie na swiezym powietrzu pospalo, to hartuje podobno niezle..

Do góry