reklama
mileczka89
Mamita małego Mareczka
owszem, owszem ,czuwam 

Chlop mnie obudził jak wychodził do pracy i mam pospane ....

monika~
Fanka BB :)
a nas wieja takie wiatry jak halny conajmniej, a ja na takiej pogodzie zawsze jakas "pobudzona" i troche nie pospalam, tzn chyba spalam ale budzilam sie tysiac razy i mam wrazenie ,ze czuwalam. Wiec juz po 6 wstalam ,zeby sie poratowac kakao..
atram - szkoda ,ze numerow ktos nie spisal! i wspolczuje Ci naprawde, wiem jak sie cieszylas ,ze mama przyjedzie, zwlaszcza,ze porod blisko i dawno sie nie widzilas. Moja tez obiecala ,ze przyjedzie ale "cos tam cos tam" i moze po nowym roku sie zjawi..
atram - szkoda ,ze numerow ktos nie spisal! i wspolczuje Ci naprawde, wiem jak sie cieszylas ,ze mama przyjedzie, zwlaszcza,ze porod blisko i dawno sie nie widzilas. Moja tez obiecala ,ze przyjedzie ale "cos tam cos tam" i moze po nowym roku sie zjawi..
Herbata
tu bylo dluuuuugie, wietrzne, momentami cieple lato. a zimno zaczyna sie robic juz teraz i okres grzewczy do kwietnia jak nic! myslalam ze mozna sie przyzwyczaic, ale chyba tylko jak sie siedzi w domu. wyjscie w taka pogode jak dzis to koszmar. mam nadzieje ze z Mala bedzie mi sie bardziej chcialo niz teraz
reklama
monika~
no dzisiaj to sie nigdzie nie wybieram - wietrzysko+deszcz , brrrrrrr jak trafi na taka pogode to nawet z maluchem nigdzie nie wyjde
tutaj gdy mrozu jest z -15 , to i tak z dzieckiem na spacer,zeby sobie na swiezym powietrzu pospalo, to hartuje podobno niezle..
tutaj gdy mrozu jest z -15 , to i tak z dzieckiem na spacer,zeby sobie na swiezym powietrzu pospalo, to hartuje podobno niezle..