Margana trzymam kciuki,żeyście jeszcze chwilę wytrzymali w kupie ;-) współczuję ci tych dolegliwości.
Cocca jestem jestem.Absurdalnie na L4 mam mniej czasu na forum
Z rana wycieczka do przedszkola,zakupy,śniadanie sprzątanie,gotowanie,chwilę odsapnę i już musze się po małego zbierać.No a po południu to plac zabaw i tak dzien się konczy.Czytam jeszcze w miarę regularnie,ale z odpisywaniem gorzej
Ale miło,ze o mnie pamiętałaś :-)
Kurcze jak ty to wyczuwasz gdzie dziecko ma główkę??? ja nigdy nie wiem.Wydaje mi się,że twardszą kulkę czuję u góry a co ide do gina to niby główką w dól jest.Wiem tylko gzie ma plecki a gdzie rączki i nóżki
Ja już właśnie zupę skończyłam,jeszcze zmiksować,bo ma być krem.Grzanki jak zwykle przypaliłam
Zabawki pozbierałam,a z tym najgorzej,bo ciężko mi się schylać,łazienkę umyłam,jeszcze odkurzanie mi zostało,ale to już po powrocie z przedszkola.Potem ma wpaść kumpela z pracy na ploty.
Cocca jestem jestem.Absurdalnie na L4 mam mniej czasu na forum

Kurcze jak ty to wyczuwasz gdzie dziecko ma główkę??? ja nigdy nie wiem.Wydaje mi się,że twardszą kulkę czuję u góry a co ide do gina to niby główką w dól jest.Wiem tylko gzie ma plecki a gdzie rączki i nóżki

Ja już właśnie zupę skończyłam,jeszcze zmiksować,bo ma być krem.Grzanki jak zwykle przypaliłam