reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Ivi - no też mnie to wkurza, że tak ciągle jesteśmy w tym samym miejscu a inne miesiące doklejają :wściekła/y:

malutka - z ZUSu nikt nic nie dostaje za urodzenie dziecka :tak: jak masz dotykowe ubezpieczenie to tak kwota w zależności od umowy :tak: popytaj w MOPSie
Z MOPS-u to należy się mi 1000zł becikowego i dodatkowy 1000zł za niski dochód bo my ślubu nie mamy ;-)
A z ZUS-u się należy jeśli są odprowadzane obydwie składki, zdrowotne i społeczne, wiem bo mój były mąż dostał za jednego syna i drugiego, wtedy to było 400zł coś ,nie pamiętam już dokładnie ile ale było na 100%

reklama
Hej mamusie :-) ale masakra.. tak spuchłam u nóg to mi kostek nie widać na buzi jak menel .. :( qrde a bicepsy to ja mam chyba większe od mojego , zaparze obie herbatę pokrzywową moze cos da mam nadzieje ,ze po porodzie powoli dojde do siebie i ta opuchlizna zniknie :-(

czesc laseczki

ja dzisiaj pieknie pospalam, az nie wierze
dzisiaj bratowki przylatuja, za niedlugo jedziemy po nie na lotnisko a potem po odbior wozka do sklepu , bo mi wczoraj przyslali wiadomosc, ze juz na nas czeka

snilo mi sie, ze bylismy gdzies , nie mam pojecia gdzie ale , ze musialam isc do toalety na siku
i poszlam a tam mi czop poszedl i niedlugo pozniej urodzilam ...
masakra

chyba z tego wszytskiego jestem lekko przeraznona i jak mialam od tygodnia problem z toaleta tak dziiaj bylam juz dwa razy i tu znowu nerw , bo na necie pisze ze jak sie goni czesto , to to tez oznaka ze sie organizm przygotowywuje ... zaraz znowu pojde chyba

ale moze ja sie tylko najkrecam z nerwow ...

aaaa.. powiedzcie mi , czy ja moge uzyc sudokremu ??
bo mi sie pod brzuchem odparzenie zrobilo ... wszytsko przez te moje wczsniejsze operacje , bo mi w tym miejscy brzydko brzuch zachodzi na druga warstwe skory i mnie boli, swedzi jak to przy odparzeniu

Atram tez ostatnio dwa dni pod rząd goniłam do toalety jak szalona ale to był fałszywy alarm :-p a co do sudocremu wydaje mi się ,że bez problemu mozesz go uzyc dla mnie jest to najlepszy krem na jakiekolwiek odparzenia i inne podrażnienia :tak:

reklama
Do góry