reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

To zależy jaką masz wyszukiwarkę mi na Mozilla Firefox poprawia błędy

ja mam mozilla i mi nie poprawia :/ dziad jeden hehe

Cześć Wam laseczki:)
Ja już w domku, cała, zdrowa i nadal w dwupaku :)
Zaczynam nadrabiać zaległości:)
Całuję :*

Justys hej :)
super , ze juz jestes !! biedna sie nameczylas pewnie z tym bolem ...mnie raz kolka zlapala to myslalam , ze umre tak bolalo :/ bole nerki to najgorsze chyba sa ...

reklama
widzę że o tej porze pustki na forum
a potem się dziwie że pierwsze wpisy są już o 6 i że spać nie możecie:)
ja za to chodzę późno spać i późno wstaje:)

no dobra same ze sobą pisała nie będę:)
miłej nocki

Dzień dobry,

Ja wstałam przed 5:00 pewnie bym spała jeszcze ale stary się kręcił, pozapalał kuźwa światła, polazł kawę sobie zrobić i g...ze spania :wściekła/y: brać i lać...ponoć ma grypę :eek:

Justyś - witamy :-D

monysia - zastanawiałaś się, żeby młodą zaszczepić na grypę?

Witam się jako druga :-D
Niestety nadal w dwupaku, kurna tej mojej szyjki niby już nie ma ,a trzyyyymmmmaaaa ,że hej :wściekła/y::-D Bym wiedziała to bym tych leków o tydzień nie przedłużała :-D

Dzień dobry :) Trzecia ;)

Ostatnio tak sobie podczytuje ale nie mam weny pisać... W ogóle jakiejkolwiek weny nie mam. Wczoraj cały dzień sie byczyłam w łóziu.

Justyś tak po nosymu: Witojcież :)! Dobrze, że już jesteś z nami. Miłej lektury :)

Malutka szyjka mała ale jara ;] Jeszcze troszkę na pewno. Złapie Cie w najmniej spodziewanym momencie. Więc czuwaj...:-)

Dzień dobry :) Trzecia ;)

Ostatnio tak sobie podczytuje ale nie mam weny pisać... W ogóle jakiejkolwiek weny nie mam. Wczoraj cały dzień sie byczyłam w łóziu.

Justyś tak po nosymu: Witojcież :)! Dobrze, że już jesteś z nami. Miłej lektury :)

Malutka szyjka mała ale jara ;] Jeszcze troszkę na pewno. Złapie Cie w najmniej spodziewanym momencie. Więc czuwaj...:-)
Mój ma dziś ostatnią nockę ,a potem wolne, więc liczę na to ,że to nastąpi w nocy aby tatuś się o ściany nie rozbijał :-D Ale wiadomo jak to jest jak się czegoś chce :-D

Ja tez niewyspana :( siedze i gapie sie w TV... nastroj nieciekawy...przynajmniej jeszcze nie pada, ale pewnie zaraz zacznie... kot sie nie chce przytulac a maz jeszcze w pracy...
musze wymyslic cos fajnego do zrobienia na dzis bo inaczej dol na maxa :(

A w u was jaka pogoda? nadal ladnie jest?

u mnie słonko świeci narazie 12 stopni ale aż miło :tak:

ja dziś kolejną pakę ciuszków wyprałam ( jeszcze trochę to tyle tych ciuszków nagromadzę że szafę będę musiła dokupić!!)

faktycznie nie ma co świrować z nowymi ubrankami bo pełno od znajomych dostaje w spadku albo na wypożyczenie.

a mam pytanie do mam które mają maluszki czy wasze dzieci były uczulone na jakieś pieluszki jednorazowe??

hej czwarta?
cytryna ja też się nie wysypiam. Dreptam co noc po kilka razy do kibelki i każdy szmer mnie budzi. Pogoda zapowiada się ładnie ale jak będzie to się okaże. Ja na dziś wymyśliłam przekładanie ciuchów z szafy do szafy bo muszę zrobić miejsce na dziecięce. Połowę mam poprasowaną czyli jeszcze to niewdzięczne zadanie mnie czeka. Na razie wyleguję się w wyrku i chyba jeszcze utnę sobie drzemkę korzystając z ciszy i spokoju. Młoda do dziadków pojechała :).

reklama
Moj chlop siedzial po pracy(konczy o 1 w nocy)do 3 przy kompie .
A teraz chodzi jak krecik zmulony.
I Pan Bog go pokaral i dostal takiego skurczu w lydce ze az zawyl.He hehe:happy:

Do góry