reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Werka dobrze , ze sprawdzilas to !! najwazniejsze ze na USG wyszlo wysztko dobrze :)
uwazaj na siebie i moze dzisiaj sobie polez ??
skurcze to juz mialas regularne jak co 7 min. :) moze niedlugo bedziesz rodzic stad te wszystkie "atrakcje " ?? :)

reklama
Werka - ciesze sie wszystko ok :)

A skurcze... no ja jeszcze nie maialm ani jednego... ale moja znajoma (ma termin na najblizszy czwartek) juz od 37 tygodnia co kilka dni miala bolesne skurcze przez godzine, dwie, ktore potem ustepowaly. Moze niech inne bardziej doswiadczone mamy potwierdza ale to sie chyba zdarza na tym etapie, wiec sie nie zamartwiaj, pozatym bylas zmeczona i zestresowana, a to jeszcze wzmaga bol.

Dzieki dziewczyny. Ide sie polozyc bo ledwo co chodze. Moze histeryczka jestem. Ale boje sie :(
No to juz 38tyg wiec smialo moze sie zaczynac juz. LKekarz powiedzial ze skurcze to rzecz normalna. Ale ja normalnie stekalam przy nich jak bym jajko znosila...-- Tak stwierdzil Moj Miroslaw:cool::eek::eek: Ale jego mina byla bezcenna, te przerazenie!
Mam nadzieje ze bedzie juz dobrze, bo jeszcze nie chce zaczynac rodzic!!
chociaz do czwartku zaczekac chce bo moja mama przylatuje!

Jak by co to bede pisac, mam Asionku Twoj nr kom...:-)

Ja wiem ze ostatnio was glownie jednym tematem mecze - czyli tym jak jest ulozone moje dziecko :-D
Ale wlasnie czuje czkawke na dole brzucha :-) wiec chyba sie obrocila znowu w nocy, zeby juz tylko tak zostala... :unsure:

Werka dobrze ,że wszystko OK:tak:
A ja właśnie wróciłam ze sklepu z zapasem migdałów i manti :-D
Cytryna to Ty niezły apartament musisz mieć ,że maleństwo jeszcze ma tyle miejsca aby się przekręcać :-D
Ale jakby co to trzymam &&&&&&& :tak:

Ostatnia edycja:
Werka dobrze ze wszytsko oki.
u mnie żadnych oznak i może dobrze bo jak mnie weźmie to bede wiedziala ze to juz ;)
może tak jak nie mialam oznak ciązy , zero wymiotow , zero złego samopoczucia to wykluje Oskara raz dwa,... a bół.. damy radę laseczki!!

Werka jak cos to pisz :)
ja juz tez mam bolesne skurcze :/ moze nie az tak bardzo , ale jednak
dzisiaj ogolnie czuje sie tak jakbym okresu zaraz miala dostac
ty juz masz 38tc wiec luz jak cos :)

Ja wiem ze ostatnio was glownie jednym tematem mecze - czyli tym jak jest ulozone moje dziecko :-D
Ale wlasnie czuje czkawke na dole brzucha :-) wiec chyba sie obrocila znowu w nocy, zeby juz tylko tak zostala... :unsure:

wow nizla akrobatka :)
i zgadza sie juz mozemy miec skurcze i to bolesne .... pewnie nie raz ktoras z nas zaliczy falstart :))

Cześć dziewczyki! Wróciłam z kościoła, zjadam z rodzinką rosół i na bb czy Werka się odezwała, ale widze że sytuacja narazie opanowana, pewnie poszła sie teraz zdrzemnąć po tej ciężkiej nocy.Ciekawe czy te bóle ustąpią, czy to już zwiastuje poród? W każdym bądz razie trzymam kciuki żeby było ok.

Cytryna jak czujesz czkawkę na dole brzucha to może faktycznie się dzidzie przekręciło. Oby.A kiedy się dowiesz na pewno?

Mam jeszcze pytanie odnośnie Atram, miała iść w piątek do lekarza odnośnie tej malinki na nodze i nie wiem czy była, czy mi to umkneło gdzieś?

reklama
Cytryna mam nadzieje ze malutka sie przekrecila.Ja tez czuje czkawke na dole ,a moja juz gotowa do wyjscia.
Wczoraj moje kumpele zgodnie stwierdzily ze mi brzuch opadl mocno.Ja tego tak nie widze.
W nocy spalam na siedzaco taka mialam zgage.Juz nic nie pomaga.Ale chyba znam przyczyne ,najpierw szpinak z czosnkiem i ostra papryka.A potem kolezanka miala zupe ze swiezych grzybow i jeszcze sobie dowalilam pieprzu.

Werka ciesz sie ze masz jakiekolwiek oznaki zblizajacego sie konca.Bedzie dobrze.

A ja mam taka ochote na jakies ciasto z kremem ,albo jakiegos ptysia a tu nic nie jest otwarte .Chyba pogonie mojego do mc chociyz po loda z karmelem.Bo normalnie mnie skreca.

Do góry