reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

werka no ja wiem że nawet do 2 tygodni wcześniej może odejść, ale to jednak objaw bliskiego porodu, już spokojnie możesz czekać, wiesz że możesz się już spodziewać, a ja moge urodzić jutro albo za miesiąc jak przenosze! nie mam punktu zaczepienia. Ja ci daję kilka dni :-)

Myśmy też uruchomili przyspieszacza :-p mój tak się zarzekał, ale po takim poście już chyba przestał myśleć mózgiem :-D

reklama
MOLESTUJCIE SWOICH!!
Moj powiedzial ze teraz bedzie mnie tarmosic co wieczor skoro potem 6tyg nie bedzie mogl hehe:-D:-D

W jego oczach widzialam tylko "SEX"...a mi sie tak nie chcialo...

witam i ja dzisiaj
wczoraj się jednak skusiłam na to ognisko
i wróciłam po 22, jak już faceci zesztywnieli od wódki:)
mój przyznał mi się po pijaku że boi się ze mną teraz współżyć bo przecież mała jest już taka duża i krzywdy nie chce jej zrobić,
ale dzisiaj rano nadrobiliśmy stracony czas;-)
położyłam się spać o 23 a o 2 byłam już wyspana, pooglądałam tv do 5 i znowu zrobiłam podejście do łóżka
ale znowu usnąć się nie udało
więc spowrotem zawinęłam się do salonu, obejrzałam program o damskim orgazmie:) i przysnęłam na kanapie przed telewizorem i mój mnie obudził o 8, przeniosłam się do sypialni i wstaliśmy o 10.30
a dzisiaj byliśmy ze szwagierką samochód oglądać, bo po weselu kasa zebrana więc na nowy chcą sobie wymienić:)

mam do was pytanie, od kiedy jestem w ciąży mam problemy z owłosieniem. A mianowicie pojawiło mi się dużo białego meszku (ale takiego dosyć długiego ok 0,5cm) pod brodą. i co z tym zrobić? może to od hormonów? zniknie po porodzie? bo dzisiaj stwierdziłam już że się chyba w wilkołaka zamieniam:zawstydzona/y:

chyba kazdej ciezko... juz koncowka :-D
monysia wspolczuje... ja tez dzis mialam mala awarie z moim, ale juz ok.
kasiadz ja mam duzo nadprogramowych, jasnych na brzuchu. pepek za to ciemny... :crazy: mysle ze zniknie, tak jak i krecha

Mala szaleje, wszedzie jej pelno... dzis przyjela taka poze ze myslalam ze zwymiotuje... :confused2:
koszmarnie sie czuje, zaraz sie legne...

w innych miejscach też mam dodatkowe owłosienie np na brzuchu i piersiach, ale to mnie aż tak bardzo nie martwi bo tego nie musze nikomu pokazywać, ale na twarzy to jednak mnie trochę martwi:(

reklama
Do góry