reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
a to coś pomaga?
ja czekam na wizytę i usg 29 i potem mogę rodzić, chociaż z drugiej strony..........
fajnie byłoby już swojego skarba przytulić i z pogody jeszcze ładnej by się skorzystało i pospacerowało:)
hm.......
ciężka sprawa

Stymuacja sutków powoduje wydzielanie oksytocyny w orgzniźmie ;-)

ja nie moge z was :-D:-D chyba sie posikam hehe
zboczuchy jedne do tego zamieniajace sie w wilkolaki czy tam inne malpy :-D

racja nasza Pysia nic nie narzekala , siedziala cicho i bach , a my tu stekamy sposoby rozne ida w ruch i cisza ............:)))

dzieki, to siostra tak ostro dmuchala :-D

:-D no wiesz :-D

Asionek bo przy kolejnym poród przeważnie prędzej się rozwija ...

moze byc , ze szybciej , ale niekoniecznie zalezy chyba od osoby wiec moim zdaniem kobieta wyczuje czy juz czy nie i bez sensu od razu gnac do szpitala , no chyba , ze rzeczywiscie akcja przebiega mega szybko :))

Myśmy też uruchomili przyspieszacza :-p mój tak się zarzekał, ale po takim poście już chyba przestał myśleć mózgiem :-D

ciekawe kiedy moj da sie przekonac :)

na twarzy na szczescie jeszcze nic nie mam , ale reszta to porazka :/
jak malpa kuzwa
do tego na opalonym ciele to bialy mech rzuca sie w oczy z dalekaaaa
juz moj sie ze mnie smieje :/
mam nadzieje , ze to zniknie po porodzie !
a ty lepiej nie ruszaj tego na twarzy , bo zaczna ci rosnac ciemne i grube :( pewnie same wypadna pozniej :)

Hej PAŹDZIERNIKÓWECZKI! Podczytuję Was tylko, nie udało mi się wdrożyć - ale nie mogłam dziś się powstrzymać - PYSIA URODZIŁA!!!!!!!!!

hehe , ale emocje no nie ?? :)))

oooo ale nius :-) fajnie, to ja przestaje narzekac i cichaczem mecze suty

hehe cichaczem :-D

no prosze mamy bobasaaaa kolejnego :-D a na którego pysia miała termin?

Asionek- ja tez mam taki meszek i pełno małych nowych pieprzyków narazie nic z tym nie robię poczekam po porodzie może zniknie;-)

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj juz zadnego przyspieszacza nie zastosuje!!
Zaczal mnie bolec brzuch jak przed miesiaczka. To samo co wczoraj. Wychodzi na wieczor kur...:wściekła/y::wściekła/y:

Pysia- Moje gratulacje!!! Zrobilas to naprawde cichaczem!!

pysia aj ty.. ale nas zaskoczyłaś :)

ja poszłam na koncert Papa Dance, postałam trochę i od razu skurcze mnie wzięły.. ale wzięłam kąpiel i przeszło.. teraz leżę i czuję że coś tam gmyra..

Asionek- ja tez mam taki meszek i pełno małych nowych pieprzyków narazie nic z tym nie robię poczekam po porodzie może zniknie;-)

tez licze na to , ze odpadna same :)
jak nie bedziemy owlosione mamuski hehe

Ja dzisiaj juz zadnego przyspieszacza nie zastosuje!!
Zaczal mnie bolec brzuch jak przed miesiaczka. To samo co wczoraj. Wychodzi na wieczor kur...:wściekła/y::wściekła/y:
!

no lepiej nie szalej dzisiaj :))
noce zawsze sa najgorsze ;)) wszystko lapie w nocy , moze dlatego najwiecej porodow wlasnie na noc sie zaczyna ??

pysia aj ty.. ale nas zaskoczyłaś :)

ja poszłam na koncert Papa Dance, postałam trochę i od razu skurcze mnie wzięły.. ale wzięłam kąpiel i przeszło.. teraz leżę i czuję że coś tam gmyra..

no ja juz sobie dlugo tez nie postoje :/

dobrej nocki !

witam się z rańca
Dziekuje dziewczyny za WSPARCIE!!!

Teraz juz jestem na bank pewna ze odszedl mi czop sluzowy. Dzisiaj normalny czysty mocz oddaje. Tylko jak sie wycieram to "jest brazowy sluz" lekko przebarwiony krawia...
Czuje ze sie juz zbliza i tym tygodniu bede rodzic. Miednica mnie boli jeszcze bardziej, i mam juz bole krzyzowe ze sama nie daje rady wstawac!
I ciagle spac mi sie chce! Wlasnie przespalam caly dzien...

Nie przyznalam sie, ale wczoraj mi ta krew pociekla po stosunku! Dalam sie wytarmosic bo moj by mi nie dal spac! Staral sie, glaskal i nawet ja mialam ochote. a potem na kibelku siedze a tu krew. On na instrumencie tez mial!

I w nocy te skurcze, myslalam ze rodze. Chyba jednak seks to prawdziwy przyspieszacz! A raczej ta biala pianka!!

Niby chcialam by sie juz zaczelo. A jak sie zaczyna to przeraza mnie strach!! Porod, to juz?!:-D:-D
Uwaga, bo ja taka nie pozorna a pierwsza polece!!
Werka czemu niepozorna, w końcu już śmiga ci 39tc, więc poród może się zacząć w każdej chwili
yes2.gif

Kasia ja też mam dużo nadprogramowego owłosienia na brzuchu, ale spokojnie wszystko zniknie, bo to wina hormonów

Pysia gratulacje :)

elifit może cosik się zaczyna?? daj znać co i jak, ma ktoś w razie czego twój nr telefonu??

a ja bym chciała jeszcze trochę posiedzieć w dwupaku, dlatego sobie ponarzekam :-D
nie no brzuch mam taki wielki, że ledwo wstaję z wyra, nie mówiąc już o tym, ze jak siedzę to mam go na kolanach :-D A o bólu stawów kolanowych i biodrowych już nie wspomnę, byle do 31 października :/ Zazdroszczę wam tych przytulanek, mój maż w tej kwestii jest nieugięty, nie chce się za mnie wziąc i już. Może mój wygląd wielorybki mu nie odpowiada, a wymawia się dobrem małej. No nic zostało mi poczekać :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry,

Mnie też codziennie wieczorem kręci jak na @ ale nic za tym dalej nie idzie ;-)

elifit - Ty nam tu nie obiecuj kolejnego bobasa ;-)

Do góry