reklama
ja chyba wrócę do plastrów Evra, bo na razie nie planujemy kolejnego dzieciątka, a przyjemność z seksu ważniejsza niż wieczne schizyTylko u mnie będzie problem taki, że ja się będę bała kolejnej ciąży, to by już była czwarta(nie mogę sobie na to pozwolić), metody naturalne to zbyt duże ryzyko, a hormonalne u mnie też nie powinny być bo mam żylaki, spirali nie chcę. I nie mam więcej pomysłów jak sie zabezpieczyć pewnie i w miare zdrowo. Bo taki seks z lękiem to do dupy.Chyba się wykastruję.
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Też ostatnio już sie zastanawiałam nad tą kwestią... Ja na razie też nie planuje rodzeństwa dla Mareczka. Przydałaby sie wysoka skuteczność, a nie chce pchać sie w hormony z drugiej strony ;/ Przydałby sie jakiś złoty środek 
agnus_81
Fanka BB :)
my zawsze gumki używaliśmy od 4 lat nic był problem z zajściem w ciążę przez 3 lata
więc po porodzie znowu guma, ale mi to nie przeszkadza
więc po porodzie znowu guma, ale mi to nie przeszkadza
WerkaMirek
Witam sie
U mnie nocka spokojna. Troche pobolewalo mnie, czop jeszcze dzisiaj mi odszedl chyba do konca!!
Chcialam swojego wytarmosic, ale po sobotnim wieczorze chyba strach po dupie mu przelecial i teraz sie boi!! heheh

No ale dzis juz mu nie popuszcze! Bede sama mu sila sciagac majty jak on mi!!Ze az gumy strzelaly...
Ja mysle o wszczepieniu sobie inplantaw reke. Podobno skuteczne na 3lata...
U mnie nocka spokojna. Troche pobolewalo mnie, czop jeszcze dzisiaj mi odszedl chyba do konca!!
Chcialam swojego wytarmosic, ale po sobotnim wieczorze chyba strach po dupie mu przelecial i teraz sie boi!! heheh

No ale dzis juz mu nie popuszcze! Bede sama mu sila sciagac majty jak on mi!!Ze az gumy strzelaly...
chyba w tej dziedzinie złotego środka nie ma, no chyba ze wstrzemięźliwość
ja też bym ogólnie nie chciała hormonów, bo już przerobiłam i tabsy i plastry, ale wkładek i spirali jakoś się obawiam :/
Werka o tych implantach też słyszałam, ale do nich to w ogóle przekonana nie jestem :/ za mało o nich wiem

Werka o tych implantach też słyszałam, ale do nich to w ogóle przekonana nie jestem :/ za mało o nich wiem
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Witam sie
Oooo... O tych implantach nie słyszałam nigdy. Ja tez brałam tabletki, ale niestety skok wagi, libido zerowe. Równie dobrze mogłam ich w ogóle nie brać ;]
elifit
Moderatorka
mój też młodszy o rok, a raczej o półto widze ze tez wolisz mlodszych :-)
Asionek
oj to widzę, ze więcej takich zestrachanych mężów mamy na forum jeśli chodzi o seks, szkoda że ja mam mega ciągoty, a mąż nie :/
no to proszę sobie dziewczyny zaprosić pana Zenona Rączkowskiego! Nie widzę problemu ;-)
ja na szczęście nie mam problemów z mężem, jak mu przypomnę że po porodzie 6 tyg bez to od razu sie bierze do roboty

co do pieczenia to ja tak mam pod biustem, położna mówiła że to od ciągnącego w dół brzucha, rozstępów nie mam.
ja dziś chodzę jak kaleka.. obudził mnie skurcz w łydce i nie mogę teraz chodzić normalnie.
no i wczoraj był fałszywy alarm ;/ po tarmoszeniu był odwrotny efekt

kontakt do was mam jakby co ;-)
WerkaMirek
Ja wczesniej przyklejalam sobie plastry. I co? wpadlismy jak sliwki w kompot heh

Tabletek bralam, rozne rodzaje jedne mi powodowaly zerowe libido, skok wagi, depresja...
Ciezko mi dogodzic...

Tabletek bralam, rozne rodzaje jedne mi powodowaly zerowe libido, skok wagi, depresja...
Ciezko mi dogodzic...
reklama