reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Tylko u mnie będzie problem taki, że ja się będę bała kolejnej ciąży, to by już była czwarta(nie mogę sobie na to pozwolić), metody naturalne to zbyt duże ryzyko, a hormonalne u mnie też nie powinny być bo mam żylaki, spirali nie chcę. I nie mam więcej pomysłów jak sie zabezpieczyć pewnie i w miare zdrowo. Bo taki seks z lękiem to do dupy.Chyba się wykastruję:-D.
ja chyba wrócę do plastrów Evra, bo na razie nie planujemy kolejnego dzieciątka, a przyjemność z seksu ważniejsza niż wieczne schizy

Też ostatnio już sie zastanawiałam nad tą kwestią... Ja na razie też nie planuje rodzeństwa dla Mareczka. Przydałaby sie wysoka skuteczność, a nie chce pchać sie w hormony z drugiej strony ;/ Przydałby sie jakiś złoty środek :)

Witam sie:)

U mnie nocka spokojna. Troche pobolewalo mnie, czop jeszcze dzisiaj mi odszedl chyba do konca!!
Chcialam swojego wytarmosic, ale po sobotnim wieczorze chyba strach po dupie mu przelecial i teraz sie boi!! heheh:-D:-D
No ale dzis juz mu nie popuszcze! Bede sama mu sila sciagac majty jak on mi!!Ze az gumy strzelaly...

Ja mysle o wszczepieniu sobie inplantaw reke. Podobno skuteczne na 3lata...

chyba w tej dziedzinie złotego środka nie ma, no chyba ze wstrzemięźliwość :-D ja też bym ogólnie nie chciała hormonów, bo już przerobiłam i tabsy i plastry, ale wkładek i spirali jakoś się obawiam :/

Werka o tych implantach też słyszałam, ale do nich to w ogóle przekonana nie jestem :/ za mało o nich wiem

Witam sie:)

U mnie nocka spokojna. Troche pobolewalo mnie, czop jeszcze dzisiaj mi odszedl chyba do konca!!
Chcialam swojego wytarmosic, ale po sobotnim wieczorze chyba strach po dupie mu przelecial i teraz sie boi!! heheh:-D:-D
No ale dzis juz mu nie popuszcze! Bede sama mu sila sciagac majty jak on mi!!Ze az gumy strzelaly...

Ja mysle o wszczepieniu sobie inplantaw reke. Podobno skuteczne na 3lata...

Oooo... O tych implantach nie słyszałam nigdy. Ja tez brałam tabletki, ale niestety skok wagi, libido zerowe. Równie dobrze mogłam ich w ogóle nie brać ;]

to widze ze tez wolisz mlodszych :-)
mój też młodszy o rok, a raczej o pół :)
Asionek
oj to widzę, ze więcej takich zestrachanych mężów mamy na forum jeśli chodzi o seks, szkoda że ja mam mega ciągoty, a mąż nie :/

no to proszę sobie dziewczyny zaprosić pana Zenona Rączkowskiego! Nie widzę problemu ;-)

ja na szczęście nie mam problemów z mężem, jak mu przypomnę że po porodzie 6 tyg bez to od razu sie bierze do roboty :) tylko potem zawsze pyta jak dzidziuś :-D

co do pieczenia to ja tak mam pod biustem, położna mówiła że to od ciągnącego w dół brzucha, rozstępów nie mam.
ja dziś chodzę jak kaleka.. obudził mnie skurcz w łydce i nie mogę teraz chodzić normalnie.
no i wczoraj był fałszywy alarm ;/ po tarmoszeniu był odwrotny efekt ;) przespałam całą noc bez problemu, dziś rano miałam jeszcze skurcze ale nieregularne.. choć rzeczywiście tarmoszenie sutków rozkręca skurcze :tak:
kontakt do was mam jakby co ;-)

Ja wczesniej przyklejalam sobie plastry. I co? wpadlismy jak sliwki w kompot heh:szok::-D:-D
Tabletek bralam, rozne rodzaje jedne mi powodowaly zerowe libido, skok wagi, depresja...
Ciezko mi dogodzic...

reklama
Do góry