reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Herbata rocznikowo rok młodszy ode mnie :) Ale w praktyce pół roku;) Ja też sie tak czasami przeceniam. Kiedyś zjadłam bułki na śniadanko lekko, a teraz jedną dojem i pękam w szwach...

reklama
Oż to październikówki się rozseksiły!! :-D

Zgaga mnie morduje...

Mi na brzuchu czarne włochale rosną jak szalone a na nogach cisza

No właśnie śwituszki:-)
A ja z mężem poszczę
nie męczy mnie z seksem mi się nie chce a jemu chyba też nie zresztą kiedyś powiedział że nie kręcą go kobiety w ciąży więc może dlatego:-D
Mieliśmy cholerną chcicę do 4 miesiąca ciąży potem nam przeszło hahah.

Zgagę też mam od początku ciąży najgorsze to jest to że ulewa mi sie kwasem i jara niemożliwie.

Asionek mnie podobnie jak piszesz tak jak by swędzi, piecze, boli kawałek brzucha(prawa strona pod cyckiem), dzisiaj np. nie, ale dwa dni wcześniej tak bolało przez 3 dni. Nawet nikomu tego nie mówiam, bo nawet nie wiadomo jak to wytłumaczyć, nie wiem czy u ciebie to podobnie, ale ja już się przyzwyczaiłam do tych róznych bolączek. To troche wyglądało jakby dzidzo nogę tam wsadził, no nie wiem, ale to chyba nic grożnego.

Oż to październikówki się rozseksiły!! :-D

Zgaga mnie morduje...

Mi na brzuchu czarne włochale rosną jak szalone a na nogach cisza

Mój też ma opory od samego początku ciąży, jak były małe plamienia i luteine brałam, ale póżniej przeszło, a on dalej nic. I tak oto żyję jak zakonnica, pomijając fakt że jestem w ciąży. Dobrze że nie mam chcicy specjalnie to mi to nie przeszkadza, ale gdzieś mnie to męczyło jak to facet może tyle wytrzymać. Zawsze się śmieję, że wiem co tak długo w łazience robił:-).

Rudson trzymam kciuki za udaną wizytę.

Odkujemy sobie to po porodzie
biggrin.gif

Też mnie to zastanawiało jak on tak długo wytrzymuje bez sexu widocznie "Zofia Rączkowska "poszła w ruch hahahah

Asionek ja też tak miałam ze 2 razy i właśnie mężowi mówiłam, ze mała chyba mnie od środka szczypie, bo tak piekło. Na szczęście nie jest to zbyt często i nie trwa cały dzień, więc spoko, a rozstępów tam nie mam.

Rudson trzymam kciukensy za ktg. Już myślałam nawiasem mówiąc, ze u ciebie coś ruszyło, bo wszystko na to wskazywało a tu mały uparciuszek siedzi nadal :)

oj to widzę, ze więcej takich zestrachanych mężów mamy na forum jeśli chodzi o seks, szkoda że ja mam mega ciągoty, a mąż nie :/ Ale cóż trza się uzbroić w cierpliwość :)
A tak w ogóle jakoś ostatnio im bliżej porodu tym dla mnie jest większą abstrakcją to, ze za raz będzie nas troje :) Cieszę się bardzo, ale przerażać mnie zaczął poród no i w ogóle czy sobie dam radę jako matka :zawstydzona/y:

reklama
Odkujemy sobie to po porodzie
biggrin.gif

Też mnie to zastanawiało jak on tak długo wytrzymuje bez sexu widocznie "Zofia Rączkowska "poszła w ruch hahahah

Tylko u mnie będzie problem taki, że ja się będę bała kolejnej ciąży, to by już była czwarta(nie mogę sobie na to pozwolić), metody naturalne to zbyt duże ryzyko, a hormonalne u mnie też nie powinny być bo mam żylaki, spirali nie chcę. I nie mam więcej pomysłów jak sie zabezpieczyć pewnie i w miare zdrowo. Bo taki seks z lękiem to do dupy.Chyba się wykastruję:-D.

Do góry