elifit
Moderatorka
kochana jak my ci wszystkie zazdrościmy że wiesz że maleństwo utulisz za 2 dni, a my nie wiemy kiedy :-( szczęściara ;-)Hej Wam laseczki.
Ja już mam osrane gacieZa 2 dni zostanę mamą i jestem przerażona
(( Wszystko mnie wku.......... mam chęć kogoś zabić !!! Nie wiem dlaczego mam takie nastawienie
(
bo jest to zagrożenie dla zdrowia pubicznego, swoją drogą przez tą modę na nieszczepienie we Francji wybuchła epidemia odry, 5 tyś osób zachorowało (pisali o tym w "mamo to ja")dziewczyny, tak trochę z innej beczki
właśnie oglądałam program w tv odnośnie szczepień, powikłań itd.
nie będę pisała o tym czy szczepić czy nie bo to kontrowersyjny temat
ale dowiedziałam się ciekawej rzeczy - za niezaszczepienie dziecka na szczepionki obowiązkowe grozi grzywna na podstawie któregoś artykułu. I wypowiadało się małżeństwo które dostało taka grzywnę i z wypłaty potrącono każdemu z rodziców po 750zł.
hejka dziewczyny oczywiście was nie na drobie z czytaniem....ja już jestem szczęśliwą mamą dwojki ślicznotoczywiście już o tym wiecie...nie miałam laptopa więc nie pisałam ale spróbuje jak najczęściej tu zaglądać....i na wątek rozpakowanych...ufff nareszcie...powiem wam że cesarka to dla mnie traumatyczne przeżycie...ale już jest ok...nie boli..i polecam pas poporodowy...mój brzuszek przy nim dochodzi do siebie...
jeżeli chodzi o dzieciak.....to jestem zakochana...mój mąż też...Jula jest grzeczniutka baaaardzo....musi tylko się najeść do syta i śpi...jest przekochanym dzieckiem i wam życze takich spokojnych dzieciaków....Jaś-to delikatesik....dobrze kupki nie zrobi a już płacze...trzeba go lulać do spania bo inaczej nie zaśnie...ale też jest przekochany...chociaż martwię się bo coś oczko mu ropieje...noo i to prężenie jego...ahhh wszystko musi być dobrze...w tym tygodniu mam wizytę u neonatologa i pediatry więc wszystkiego się dowiem...
karmię mlekiem z piersi ale odciągam...bo mam tak dużo...a przy piersi by mi karmienie zajelo wieczność....dzieciaki jedzą po ok 60ml co3-4 godzinki....więc to małe glodomorki...
hmmm...nie wiem co jeszcze....może to że z wszystkim można sobie poradzić tylko trzeba troszke czasu...![]()
Rabbit witamy , zaglądaj ile tylko możesz! I prosimy o nowe zdjątka jak masz