reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
AS super wiadomość! Teraz wszystko już będzie dobrze!
U mnie niestety chyba przeziębienie, gardło trochę zelżało, ale czuję, że katar się zbliża. Najadłam się grapefruitów i pomarańczy, piję herbatę z cytryną i miodem, a na noc kuracja mleko czosnek i miód! Oby pomogło!

Dzień dobry kochane , witam was w ten chłodny środowy poranek :) dziś moja kolej na lekarza już nie mogę się do czekać. Po pracy na 17tą ach... jeszcze cały dzień :)

Witam!
Maly w przedszkolu, ja zrobilam sobie śniadanko i wpadłam na bb , poczytam co tam u Was i czas zabrac się za sprzatanie..
Mam zamiar iśc jutro do lekarza Ale, czy to nie za wczas może poczekam co radzicie ??
W pierwszej ciązy własnie poszlam za wczas i na uSG BYLO puste jajo dwa tygodnie czekania w stresie, gadki koleżanek że może z tego nic nie być itd..10 dni póżniej biło już serducho Bartusia :) więc niewiem co robić? hmmm objawów dalej brak wiec ciągle nie wierze że to ciąża? @ miałam ostatnio 6 sierpnia wiec już trochę czasu mineło :confused:

teoretycznie jestes już w 7tc więc powinno być widać już coś więcej :) może warto już pójść - a przynajmniej będziesz spokojniejsza

Dzień dobry :)
ja z terminem wizytę nie pomogę bo mieszkam w UK i muszę do 12 tygodnia czekać na pierwsze USG czyli jeszcze ponad miesiąc,a nie ukrywam,ze już bym też chciała zobaczyć swoją fasolkę.

Dzień dobry kochane , witam was w ten chłodny środowy poranek :) dziś moja kolej na lekarza już nie mogę się do czekać. Po pracy na 17tą ach... jeszcze cały dzień :)
Trzymam kciuki.

Witam!
Maly w przedszkolu, ja zrobilam sobie śniadanko i wpadłam na bb , poczytam co tam u Was i czas zabrac się za sprzatanie..
Mam zamiar iśc jutro do lekarza Ale, czy to nie za wczas może poczekam co radzicie ??
W pierwszej ciązy własnie poszlam za wczas i na uSG BYLO puste jajo dwa tygodnie czekania w stresie, gadki koleżanek że może z tego nic nie być itd..10 dni póżniej biło już serducho Bartusia :) więc niewiem co robić? hmmm objawów dalej brak wiec ciągle nie wierze że to ciąża? @ miałam ostatnio 6 sierpnia wiec już trochę czasu mineło :confused:
Myślę,że już spokojnie możesz się umówić do lekarza.
Powinno bić już serduszko ,bo serduszko bije od 22 dnia od zapłodnienia.:tak::-):-)

Witam się środowo.
Oj humorek dziś jest super.
Wieczorek z mężem miło spędziłam to i jakaś radość większa z poranka.
Wczoraj wieczorkiem były intensywne przytulanki i śmieliśmy się potem ,że ukołysaliśmy maleństwo do snu. :-D:-D:-D:-D
Miłego dnia dziewczynki.

reklama
Witam i ja :-)

Lubie takie dni jak dzis wszystkie dzieci na jedna godzine i do 13.00 mam czas dla siebie

Vilmaq daj znac jak po wizycie! Patina mysle ze juz powinno byc cos widac :tak: As milo sie tak z mezem poprzytulac :-p szkoda ze ja moge sie z moim tulic tylko raz na tydzien :-( bedziemy miec dziecko niedopieszczone :-D ;-)

Pozdrawiam!

Do góry