reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

IKAA tak na dobra sprawe skoro mu nie jest potrzebny to szkoda i pieniędzy i czasu. Ja niby mgr mam ale co z tego? i bez dyplomu robiłabym to samo co robie więc.... ;-)
IDA uuuu biedna Misialinka :angry: ale, że odparzenia u Was w parze z zębami idą? szok. poza tym znaczenia "szczoszki" chyba prędzej niż "dziadówy" bym się domyśliła :-p a ja nazwy dla tej częsci ciala nie mam. Ot najzwyczajniej na nią mówię :nerd:

reklama
makuc- dziadówa, bo wygląda jak taka dziadówa, u nas się tak mówi na kogoś prawie jak lumpiarz, a ta rozklapiocha to chyba Chylińskiej tekst jak u wojewódzkiego kiedyś była i wypowiadała się na temat porodu.

Ida- szczoszka dobre, powiem M dzisiaj :-) a co do odparzenia to u dziewczynek często się zdarza z byle powodu, tylko smarować teraz szczoszkę.

Jestem tego samego zdania co do mgr bo i tak już wyższego stopnia nie bedzie to bez sensu.lepiej na cos innego tą kase wydać.zobaczymy czy w przyszłym roku coś bedzie gadał.

elwirka, przystojniak to on średni, ale widze, że w dziewczynkach wzbudza ogromną chęć zaopiekowania się :-D

ikaa, widać za krótko spać źle, ale za długo też niedobrze ;-) a ten mój szkrab to właśnie nie podrywa, same do niego lgną :rofl:

makuc
, spokojnie, nie ty jedna taka niekumata z tą dziadówą, chociaż kroma, musze przyznać że się troszke domyślałam ;-) swoją drogą śmieszne określenie :-D
będę trzymać kciuki za obrone twojego D i żebyś ten czas do przyszłego czwartku jakoś z nim przetrwała bez uszczerbku na psychice ;-):-p co do mgr to ja troche jak twój ślubny, zebrać się nie moge :-( więc i tak powinnaś być z niego dumna :-)

ida, biedna Inka :-(

edit.
makuc, my to naprawde chyba telepatycznie się porozumiewamy :szok: jeszcze nie przeczytałam co napisałas w ostatnim poście a o tym samym pomyślałam :rofl::-D

Ostatnia edycja:
Ale normalnie jestem wyedukowana;-). Mój mąż mówi tak jak ty,paolcia tylko bardziej pieszczotliwie: "broszka"

Ida no to smaruj szczoszkę,albo polej olejem lnianym...A tych korków to trochę masz? Masz branie;-)

roxi no to Ptyś ma branie! A zobaczysz,jak się znajdą właśnie takie starsze,które uwielbiają małe dzieci,lubią się nimi opiekować:tak:. Mój Kuba miał takie dwie"opiekunki"-jeszcze nawet nie potrafił dobrze wypowiedzieć ich imion. Dziewczyny wszędzie za nim chodziły i się nim zajmowały. Teraz inne dziewczynki "zajmują się" Frankiem:tak:
Co ja to miałam napisać? Acha, właśnie dopijam łomżę miodową(pyyyyychotka) i chyba zaraz idę do łózia. Wkurzam się za żużel(ika pewnie się cieszy;-):wściekła/y:), Małż ciśnienie 120/90,ale brzuch coś go boli,a ja zapomniałam kupić tabletki na wątrobę:zawstydzona/y:.

Ostatnia edycja:
reklama
znam historię gdzie babka urodziła córcie no i ofkors oszalała ze szczęścia! Do tego stopnia, że podczas zabawy tarmosiła ją po "szczoszce" i krzyczała moja pipa moja pipa no i to była taka niby zabawa! :szok: do czasu aż córcia podrosła troszkę. Podczas wizyty w sklepie dziewczynka podleciała do matki, zaczęła gmerać jej po dziadówie i wołać moja pipa moja pipa :rofl2::rofl2::-D:-D Matka spłonęła ze wstydu!! i na tym skończyły się zabawy matki i córki!!!

Do góry