reklama

Październikowe Mamy 2010

wizyta tescia z dziadkiem przeżyłam,a Oliwka się bała i płakała.Oli śpi bo miała jedną drzemkę to dla niej za mało i już jej dłużej nie mogłam przetrzymać.
sarisa dziekuje lepiej już.A jak tam u Ciebie?
Roxannka To się od dziewczyn nie odpędzi mały przystojniak

reklama
Kroma pewnie tak
Efcia no to fajnie ze bilansik udało się zrobić, i że opieka nad Olkiem się znalazła i że wszysscy będą zadowoleni jak pójdziesz do pracy. A nie myśliliście, żeby przywieźć mamę do opieki?? Bo ja bym nie dała rady bez małej i jak ja już wrócę do pracy to zamieszka u nas babcia na zmianę co 2 tygodnie.

Kochana sarisko, moja mama nie trawi mojego Tomka i zresztą odwrotnie też jest naciągane... Niby nikt sobie tego nie powie w twarz, ale ja zawsze słucham. Także mama zaopiekuje się Olkiem, ale tylkow Starogardzie, niestety.

witajcie Kochane :***

oo Efa do pracy wraca? super że Ci się udało!

jakieś jeszcze mamusie do pracy wróciły?

Skarbie, Alicjuniu, ja dopiero szukam pracy, ale to i tak rewolucja u mnie...

Witam z wieczora wszystkie dziewuszki:)
Tak wiec zaczynam,moje dziecko dziś mi prezent zrobiło i spało do....uwaga 8.15!!!! normalnie jestem w szoku że tak długo,fajnie bo sie wyspałam ale jak wstalam to taką jakąś dziwną głowe miałam i stwierdziłam już więcej nie chce tak długo spać,no i wogóle to dziś tylko jedna drzemka pólgodzinna była i już śpi od godziny 19.
Byłyśmy u mojej siostry cały dzień prawie,Lenka wyszalała się na placu zabaw bo u nas niestety niet takiego czegoś.

hapyybeti udanego wypoczywania a co to takiego te Trzy Wiedzmy?
kahaaa nie ładnie cię potraktowali w LIDLu a niby klient nasz pan tylko ciekawe gdzie się pytam?
emiliab super że z mężem już lepej i że do szkoły zdążyliście
Editek dobrze że małemu nic nie jest,masz racje czasami lepiej iść prywatnie niż jakieś większe cholerstwo załapać,mój też jest tego samego zdania.
doris normalnie kopa w d... bym zapodała twojemu i na Marsa.
efa super że mama Ci pomoże,mimo że tak daleko mieszka.moja koleżanka jest w ciąży a jej mama już jej powiedziała że tylko na początku jej pomoże a później już nie bo jej też nikt nie pomagał,nie rozumiem takich ludzi.
kroma fajny domek,nam sie też marzy własne podwórko nu ale niestety pozostaje nam tylko blok chyba że w totka wygram jak zaczne grac.
sheeney ajajaj jak miło z ich strony zazdroszcze.
roxanka mały podrywacz ci rośnie:)
elwirka Lenka się boi przyszywanego dziadka ale mi to nawet pasuje bo go nie trawie.

to tyle narazie chyba nie pominęłam nikogo.A ta moja mała wiercipięta to zaraz chyba z łóżka spadnie tak się wierci.

Makuc- ale się uśmiałam, normalnie mnie rozbawiłaś, a już wieczorem nie do śmiechu mi było. Z tą dziadówką, to moja córka już dawno wykąpana i śpi, a mi chodziło o inną dziadówę. A na córkę mówię Osama :)
to pewnie znowu Ci humor wieczorną porą poprawię ale ja dalej nie rozgryzłam tej Twojej dziadówy. I mam do siebie, żal, że HAPPY jest mądra i wie a ja pustak i nie potrafię rozkminic o co kaman :-p

przeczytałam wszystko. nie napisze nic, bo sił braknie :no: D. jakimś cudem pracę złożyl. Wrócił po 16 do domu dopiero i to z informacją, że obronę ma za tydzień w czwartek :szok::szok::szok:

makuc to już widze jakie nerwy z powodu tej obrony,mój w zeszłym roku się bronił na końcówce ciąży mojej to masakra była tyle nerwów i się okazało że niepotrzebnie bo pikuś podobno.

IKA ja nawet wiem, że to pikuś :) ale mój D. to taka panikara jest i chodzi jak jeden wielki klębek nerwów. a mnie to wkurza tak, że nie mogę. Obroni się za tydzień i w końcu spokój bedzie. Bo on studia rok temu skończył a z ta mgr jakoś mu się nie śpieszyło. Zresztą ze studiowaniem też nie, bo 4 kierunki studiów przerobił zanim jakieś skończyć mu się udało ;-)
KROMA Aaaaaaaaaaaaaaa to teraz juz wsio jasne :*************** ale ze mnie ciemna masa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a o takiim okresleniu jak "rozklapiocha" nie słyszałam nigdy. Aaa wiem - dziadówa, bo że niby "własność" dziada? :-p

Ja polazłam na miasto, byłam na kasztanach, teraz myślę jak je dzieciom dać, żeby Arek nie jadł
[/B]
super glue do podłogi przyklej:-Da dziadówę dobrze obstawiałam!!!:-Dja mówię "szczoszka":cool2:

znowu nikt za mną nie tęskni... a propos to z tą tęsknotą za dzieckiem to fakt - dobrze robi... ja przez te korki mam taki odpoczynek. i dzisiaj jak ją po kilku godzinach zobaczyłam to banan tylko szkoda że ona płakała i to strasznie!!! powód? tak sobie odparzyła szczoszkę że masakra!!!!!!!!! tak mi jej szkoda... poprzednie dwa odparzenia poprzedzały ząbki:szok:a ja miałam nadzieję że będzie chociaż krótka przerwa... jak nie sraczka to przemarsz wojsk...

reklama
makuc to mój jak narazie licencjat zrobił i to tylko dlatego że w pracy potrzebował do stopnia wyższego,a nad mgr się w tym roku zastanawiał ale kasą nie wyrobił.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry