sivi
Fanka BB :)
rabbit nawet się nie tłumacz! przy jednym jest kupa roboty a ty masz dwójke!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
czy bole jak na okrutny okres moga sobie trwac i trwac(tzn dnie albo tygodnie) czy to znaczy, ze to "juz niedlugo"? <--- tak sie od kilku dni zastanawiam, choc pewnie to sparwa indywidualna..
Witam się z rańca...
Noc spokojna, ale za to jak wstalam, zdążyłam wypić herbatke z sokiem i zaczęlam wymiotować i chyba kręci mnie w brzuszku jak na biegunke... Dziwne bo nic złego nie jadłam![]()
ja wczoraj spotkalam znajoma,ktora pol roku temu rodzila, i mowi,ze miala skurcze juz regularne,ale zerowe rozwarcie i tak lezala w szpitalu 2 dni z tymi skurczami,nie miala rozwarcie,wiec nie dostala zneczulenia,bo daja ponoc od 4 cm, i jeszcze jej powiedzieli,ze jak bedzie trzeba to bedzie i trzy albo 4 dni lezecale cc nie zrobili,mimo,ze uslyszala od lekarki,ze juzdawno nie mieli tak ciezkiego przypadku u siebie...
cześć
oj widzę, ze wszystkie czekamy na info od Justyśa może jej nie cieli i nie chciała pisać???
a nasze październikowe dzieciaki faktycznie uparte, trzymamy się wszystkie ostromoże to i dobrze, dzieciaki będą silne, no taką mam nadzieje
u mnie słońce wychodzi, ale co tam i tak mi się chce cały czas spać
hey i ja sie witam
od rana sodycze... ale jestem okropna ciagle tlyko coś słodkiego jem;/ nie umiem sie powstrzymać!!
dziś wizyta u gina zobaczymy co u Emilki słychać![]()
hejka mamuśki!! sorry że nie zaglądam...i nie podczytuje....ale mało mam czasu hihi...ale już wszystko mam opanowane....ahhh nawet nie wiecie jak cudownie mieć maleństwa z tej strony brzusia...dużo pracy ale ile szczęścia...ale październik już niedługo....i będziecie pomału się sypac...trzymam za was wszystkie kciuki i za maleństwa....
na galerie wrzuciłam fotki dzieciaków....buziaki gorrące od cioci Rabbit
![]()
No ja według USG to powinnam za 3 dni rodzićja nie mam do pysi, chyba że komuś na PW wysyłała..
dziś pierwszy dzień kalendarzowej jesieni, u mnie pogoda nawet ładna, a ja niby jutro mam rodzić wg terminu z usg![]()