Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pisałaś że takie poty Cię oblewały przez dolegliwości brzusiowe, stad moja sugestia że to może był syndrom poroduHmmmm.... nie kumamTak z rana to do mnie jaśniej proszę
![]()
no i następna jak ja tlyko o słodyczachhello ja sobie dopiero wstalam , spalabym pewnie dluzej ale obudzil mnie sen o wielkim torcie ciągle tylko te słodycze i slodycze w głowie ... a tak wogule to popsuła się pralkadobrze ,ze dla dzidzi wszytko wyprane siuuu ale ide sobie cos uprac ręcznie ajj.. przydałaby się taka tara jak to kiedys ludzie mieli
![]()
mania kartoflana a to dopiero 13witam. widzę że stresowa sytuacja u nas.
u mnie jeszcze niby miesiąc do porodu, ale jakoś bardzo się przejęłam tym co lekarz powiedział,
i mam takie przeczucie że już niedługo.
a ja dzisiaj mam manie kartoflaną, jak nie frytki to ziemniaki ze śmietaną.:-)

Ja też się tego obawiam, że będę mogła na rzęsach stawać i nic. Teraz mam jedną luteinę dziennie. Odstawiłabym ją ale boje się przy tej grypie urodzić.Ja to coś czuję ,że tą luteiną za bardzo wzmocniłam tą swoją szyjkę![]()
. Poczekam na męża aż coś z tym zrobi bo wściec się można.
na początku mialam sprobowac tylko kazdej po smaku a teraz to kazdy smak chyba z 5 razy jadlam
a najlepsze jest to ze ja taką całą czekolade jak batonika jem 
hej
mam dosc nocy :/ jakis koszmar normalnie sie robi ... ehhh oby do przodu ! bo na wyspanie sie przed porodem to nadzieje stracilam calkiem :/
U mnie nocki takie same , nie dośc ze wstaje 3 razy do WC to jeszcze potem nie moge zasnac, rano zas dzieci do szkoły wyszykować.....Ja sobie obiecuje ze po porodzie będę spała ile sie da a wszystkim zajmie sie mój m . Wczoraj wzięłam sie za prace porządkowe w ogródku i dzisiaj wszystko mnie boli a to przez to ,ze sie tylko siedzi i nic nie robi i dzisiaj w ogóle jestem do niczego...nic mi sie nie chce... jeszcze maluch w brzuchu buszuje cały czas i mam wrazenie ze prawie wcale nie spi.