dagne
Fanka BB :)
Dzień dobry  a ja się szykuję na Chrzciny córci kuzyna
 a ja się szykuję na Chrzciny córci kuzyna  wczoraj dokończyłam robić tort pieluszkowy ;p (oparty na ślicznym okrągłym pudełku (kupiłam w pepco) i  wrzuciłam do środka kilka drobiazgów Malutkiej
 wczoraj dokończyłam robić tort pieluszkowy ;p (oparty na ślicznym okrągłym pudełku (kupiłam w pepco) i  wrzuciłam do środka kilka drobiazgów Malutkiej  a folię poozdabiałam różowymi perełkami umocowanymi na kleju;p taki prezent od serca
 a folię poozdabiałam różowymi perełkami umocowanymi na kleju;p taki prezent od serca 
Teraz popijam kawkę, a za chwilę pędzę ułożyć jakoś włosy w końcu idę do ludzi, to wyglądać jakoś muszę ;D
 w końcu idę do ludzi, to wyglądać jakoś muszę ;D

Wszystkim Mamusiom życzę udanej niedzieli, korzystajcie z pięknej jesiennej pogody
A co do pępka, to mi już troszkę wystaje - także wróżba co do płci obalona

Teraz popijam kawkę, a za chwilę pędzę ułożyć jakoś włosy

Wszystkim Mamusiom życzę udanej niedzieli, korzystajcie z pięknej jesiennej pogody
A co do pępka, to mi już troszkę wystaje - także wróżba co do płci obalona

Ostatnia edycja: 

Masz Dziewczyno zdolności manualne, wygląda cudnie!
 Masz Dziewczyno zdolności manualne, wygląda cudnie!  Pytam, bo sama mam dylemat - chcemy ochrzcić dziecko, miało to być tego samego dnia co nasz ślub kościelny, ale może się okazać, że nasz ślub (z przyczyn technicznych i finansowych) trzeba będzie przełożyć na trochę później, tylko co wtedy z Dzieckiem i chrzcinami? Czekać? Szukać księdza, który ochrzci mimo ślubu?
 Pytam, bo sama mam dylemat - chcemy ochrzcić dziecko, miało to być tego samego dnia co nasz ślub kościelny, ale może się okazać, że nasz ślub (z przyczyn technicznych i finansowych) trzeba będzie przełożyć na trochę później, tylko co wtedy z Dzieckiem i chrzcinami? Czekać? Szukać księdza, który ochrzci mimo ślubu?