reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Dziekuje za pomoc:)
wychodzi na to ze jednak termin bedzie na poczatek czerwca:)
Patina26 ja bralam luteine poprostu na lepsze podtrzymacie ciazy- gdzies do ok 3 miesiaca.
wiki z tego co pamietam ibupromu nie mozna, napewno nie w 1 trymestrze

reklama
Wiecie co ja sie zastanawiam czy nie zakupic dekodera do pomiaru tętna dzidzi :tak: WIem że wiele dziewczyn sobie chwali...ale muszę jeszcze poczytać dokladniej

Ja posiadam monitor tętna płodu. Zakupiłam go w poprzedniej ciąży w godzinach rannych, a popołudniu niestety okazało się, że serduszko nie bije:( Można go używać od ok. 10-12 tc.
Użyłam go raz i słychać było tętno - ale niestety tylko moje:(

Wiki uważaj z kąpielami w wannie, szczególnie w gorącej wodzie. Mi gin powiedział, że są bardzo nie wskazane, szczególnie na początku. Na szczęście mam prysznic.
ja nie mam prysznica...:confused: zawsze uwielbialam taka goraca wode..ale wiem ze nie mozna w takiej juz lezec wiec robie sobie taka letnia i skrocilam czas lezenia :) do minimum ale zdaza mi sie tez dluzej polezec tyle ze faktycznie pilnuje zeby ta woda nie byla goraca:tak:

Wiki uważaj z kąpielami w wannie, szczególnie w gorącej wodzie. Mi gin powiedział, że są bardzo nie wskazane, szczególnie na początku. Na szczęście mam prysznic.

Ja też uwielbiam gorącą wodę w kąpieli. Zmarzluch ze mnie i w wodzie mogę się fajnie wygrzać. Staram się aby nie była aż tak gorąca, ale nie wiem jak mi to wychodzi. Jak się woda wychładza to zawsze dopuszczam troszkę gorącej:( Postaram się od dziś brać prysznic.

reklama
Ja też uwielbiam gorącą wodę w kąpieli. Zmarzluch ze mnie i w wodzie mogę się fajnie wygrzać. Staram się aby nie była aż tak gorąca, ale nie wiem jak mi to wychodzi. Jak się woda wychładza to zawsze dopuszczam troszkę gorącej:( Postaram się od dziś brać prysznic.
Ja nawet pod prysznicem staram się nie robić parówy, bo robi mi się słabo i boję się że zemdleje, chociaż też uwielbiam gorącą wodę, ale cóż z wielu rzeczy trzeba zrezygnować:-D Ja zrezygnowałam z kawy, którą uwielbiam, nie tylko ze względu na moje baaardzo niskie ciśnienie, lekarz powiedział,że mogę pić z umiarem, ale po co, skoro mogę się bez niej obejść a tym samym nie wpływać negatywnie na Fasolkę :) Dlatego też usypiam w ciągu dnia. Teraz już ledwo patrzę na oczy. Dobrze, że mężuś pomaga w wyciąganiu ze zmywarki :-D czeka mnie jeszcze drukowanie materiałów dla dzieciaków w szkole, ale tu już za wiele nie trzeba myśleć :-D

Do góry