kilolek
podwójna listopadowa mama
no wiem własnie, a iśc tak sobie, się przywitac to nie wiem czy jest sens.Ja kochana bym poczekałabo na serduszko bedzie zdecydowanie za wczesnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wiem własnie, a iśc tak sobie, się przywitac to nie wiem czy jest sens.Ja kochana bym poczekałabo na serduszko bedzie zdecydowanie za wczesnie
WItajcie:-)
U mnie niestety dobrych wieści nie ma:-(. Nie zostane jednak mamą w maju 2012. Dzisiaj się pożegnaliśmy. Życzę Wam spokojnych ciąż, lekkich porodów i zdrowych dzieciaczków!!!
Pozdrawiam
ja się właśnie zastanawiam czy mam iśc do lekarza w tym tyg czy poczekac jeszcze 2 jak już będzie serducho dobrze biło
Dziś popoludniu mam USG....
Hejjj
witam was i gratuluje fasolek
pisze gdyz sama niewiem czy bede majowka czy czerwcowkaraz wychodzi ze mam termin na 29 maja, raz ze na 3 czerwca. Wpisuje to w rozne kalendarze na neicie. Ostatni okres mialam 29 sierpnia przy 24, 25 dniowych cyklach. Narazie nie bylam u lekrza, chcialabym jeszcze poczekac. A jak u was wyglada z ostatnim okresem? moze wiecie jak dokladnie obliczyc date porodu?
?? mysle ze teraz fajnie bylo by juz cos takiego miec 

jak wracałam autobusem z uczelni to było mi wybitnie niedobrze