reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
Witam! Wróciłam i tak jak myslałam,USG pokazało PUSTY pecherzyk , zarodka jak narazie nie widać...według OM ciążą 7 tydzien, ale że moje cykle były dłuższe ok 33-35 dni więc ciążą napewno jest młodsza ...za tydzień mam znowu przyjśc możę wtedy coś już będzie
dostałam luteinę dopochwową ale niewiem po co? czytam teraz że to na wywołanie okresu???
Patina kochana poczekaj spokojnie!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Co do luteiny to niestety nie wiem co napisac bo sie nie znam:(

suzi wlasnie fajowy pomysl tak mi sie wydaje tteraz tak sie lepiej poznalysmy i fajnie bylo by miec gdzie pogadac za zamknietymi drzwiami no i tak jak pisalas wtedy wymienic sie nr itp :)

AS super ze w dobrym humorku jestes:) rozumiem ze z mdlosci sie cieszysz :)

Ja tez jestem za :-D

Właśnie As kochana pewnie jestes mega szczęśliwa z tego powodu :tak:;-)

patina dlatego ze dluzsze cykle mialas to napewno masz pusty pecherzykk...spokojnie nie martw sie... zarodek pokaze sie lada dzien napewno

a co do luteinki no nie odpowiem ci na to pytanie czemu ci dali;-/
luteina jest tez na podtrzymanie ciazy wiem ze daja ja przy bolach brzucha bo sama ja dostalam tylko nie zacelam brac bo nospa sobie radzila wiec nawet nie zaczelam brac.

Witam wszystkich!
Megis bardzo mi przykro!
Patina głowa do góry i myśl pozytywnie!
As gratuluję wytrwałości!

A ja odebrała moje wyniki. Morfologia książkowa.
PRL - 64,710 ng/ml (zakres 4,8 - 23,3) i to mnie martwi? Czy w ciąży poziom prolaktyny aż tak rośnie? Kilkanaście lat temu jeszcze jako nastolatka miałam problem z jej poziomem właśnie za wysokim.
Progesteron 26,45 ng/ml faza lutealna.
B-HCG - 92341,0 mlU/ml
nie miałam jak zrobić powtórki po dwóch dniach, ponieważ niestety u mnie laboratoria w weekend nie działają, a próbki i tak wysyłane są do innego miasta.
Co powiecie na takie wyniki???
Poza tym samopoczucie dobre. Wczoraj mąż zabrał mnie nad morze i rybkę. Weekend był super leniwy, mogłam spać do woli.
A jutro praca i wizyta u gina. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i usłyszę serduszko! Trzymajcie &&&!!!

hejka Dziewczynki :)
u mnie tez leniwie
Xav oglada bajke, zaraz kapanko i niech idzie spać
to nie któraś założy wątek prywatny
ja się na tym nieznam niestety hehe
u mnie wszystko ok
wymioty raz są a raz nie ma, cycki bolą jak się je dotyka, mdłości są codziennie i chyba tyle z dolegliwości :)

megis bardzo mi przykro...trzymaj się dzielnie!

patina ja też biorę luteinę...napewno nie zaszkodzi a może pomóc...to nic innego jak progesteron - podtrzymuje ciążę przy jej niedoborze.

As ale miałaś ciężką sobotę...dobrze, że dziś już tak Cie nie wymęczyli:)

Cluehttps://www.babyboom.pl/forum/members/clue-36488.html uśmiałam się z pokazania brzucha teściowej...hahahahahah

lovely gratulacje z okazji ślubu...Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:) Nie Ty jedna nie możesz się doczekać urządzania pokoiku dzidzi.

zanetaa współczuję dolegliwości - w szczególności bolących piersi...trzymaj się!

natalia witaj! Co do terminu porodu - z tego co ja wiem, to liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki + 7 dni - 3 miesiące (dla przykładu moja ostatnia @ zaczęła się 20.08 więc termin wypada na 27 maja). Nie wiem jak to ma się co do długości cyklu. Myślę, że zawsze oblicza się w ten sam sposób, a drugi termin (chyba nawet ważniejszy) ustala się na USG bodajże do 12 tc. Mam nadzieję, że pomogłam

Cześć kochane!
Ja wczoraj popołudniu miałam kiepski humor:( Dziś już było o niebo lepiej. Jutro mam drugą wizytę o 18:50 i mam ogromną nadzieję, że jakiś postęp przez tydzień będzie widoczny.

Dziewczyny musimy myśleć pozytywnie...sama wiem po sobie, że to straaasznie trudne, ale trzeba się STARAĆ ze wszystkich sił.

Miłego wieczorku Wam życzę:)

Do jutra!

dziewczynki help me czy moge wziac imbuprom kurcze nie pomaga mi paracetamol wcale a glowa zaczyna mi pekac ;-( a nie chciala bym zaszkodzic malenstwu ....pomimo ze to 3 ciaza naprawde w poprzednich nie mialam takich boli glowy

reklama
dziewczynki help me czy moge wziac imbuprom kurcze nie pomaga mi paracetamol wcale a glowa zaczyna mi pekac ;-( a nie chciala bym zaszkodzic malenstwu ....pomimo ze to 3 ciaza naprawde w poprzednich nie mialam takich boli glowy
Kochana ibuprom jest wykluczony! Absolutnie go nie bierz :no: Nie pamiętam co tam jest ale pwiem ze jak czytalam o nim to az ręce opadly !

Do góry