reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

reklama
Dziewczyny juz z grupą jest wszystko ok:) I dzieki za wyrozumiałość, nie jestem "specem" od wszystkiego i mogłam coś źle zrobić, za co przepraszam.
As nie wszyscy wszystko muszą wiedzieć, a grupe mogl otworzyć każdy :tak:
No i kochane pamietajcie ze grupa nie jest obowiązkowa ;-) Po prostu pomyslalam ze moze sa tematy o ktorych nie chcecie tu pisac :tak: Tak jak np ja o swoich wspanialych kg :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny juz z grupą jest wszystko ok:) I dzieki za wyrozumiałość, nie jestem "specem" od wszystkiego i mogłam coś źle zrobić, za co przepraszam.
As nie wszyscy wszystko muszą wiedzieć, a grupe mogl otworzyć każdy :tak:
suzi ,ale ja wcale nie mam do Ciebie żadnych pretensji.
Napisałam tylko na moderatorni,że nie mogę wejść na swoją grupę i tyle...:rofl2::rofl2:

suzi ,ale ja wcale nie mam do Ciebie żadnych pretensji.
Napisałam tylko na moderatorni,że nie mogę wejść na swoją grupę i tyle...:rofl2::rofl2:
I bardzo dobrze że czuwacie :tak: ja po prostu zle musiałam zaznaczyć...:zawstydzona/y: i dlatego nie dalo się wejść. :zawstydzona/y:
Teraz juz jest wszystko ok i jesli cos zauważycie to dajcie znać:tak: Zawsze mozna to zmienić;-)
Lub jesli chcecie kogos zaprosić to podajcie Nick i nie ma problemu :-D

reklama
dzień dobry kochane majóweczki :)

Mam nadzieję że samopoczucie u Was z dnia na dzień lepsze :). Dziś byłam rano u wampirów w przychodni, masakra pobrały mi łącznie jakieś 4fiolki ;( nienawidzę tego, ale zaczęło się. Co gorsza na samą myśl o glukozie na krzywą cukrową robi mi się nie dobrze a to koło 5tego miesiąca więc zostały mi raptem dwa ;(

Ściskam was gorąco
P.S. As ja tez muszę ciągle coś jeść żeby jako tako funkcjonować :( żeby oszukać mdłości - efekt mało ruchu częste jedzenie = +3kg ;(((

Do góry