Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i w końcu byliśmy w ikei więc w końcu po zakupie szafy do sypialni robi się porządek, już szukałam najlepszego miejsca na łóżeczko

oby do 12 tygodniavilmaq ale ja nie chcę robić prenatalnych , poza USG nic nie robię.
I tak nic nie zmienię nawet jeśli coś będzie nie tak,a jak Bóg pozwoli to urodzę to dziecko i tyle.
Co ma być niech będzie.
Ja zawsze tentno mam ok 100 i wiesz co teraz zauważylam w tej ciaży!...leżę spokojnie i nic nie robie a serce jak by mi chcialo wyskoczyć z klaty...takie roztrzęsienie itp. Ten temat też chcę poruszyć z ginemkurcze martwie sie troche :-( bo mam tachykardie mam starsznie wysokie tetno i w czasie spoczynku czasem mam po 140 do 160 bywai ostatnio bylo dobrze a teraz znowu czuje ze mam strasznie wysokie bo az mnie telepie a nie moge brac propanolol bo jest szkodliwy
a kiedys az tracilam przytomnosc od tetna
a dzis znowu mam bardzo wysokie
![]()

Prenaqtalnych też nie? Ja tez mam ciąże wysokiego ryzyka i zobacze co mi gin powie...pewnie teraz cos zlecisuzi ogólnie mogę powiedzieć jakie badania powinno się zrobić ,ale w którym tygodniu to raczej decyduje o tym lekarz.
U mnie ciąża bardzo wysokiego ryzyka to trochę inaczej ,więc mam sporo badań dodatkowych ,ale to ja sugeruję lekarzowi czy i wogóle je robić...
Na pewno nie będę robiła żadnych genetycznych .
A można zapytać czemu nie chcesz tego typu badan? Oczywiscie jesli nie chcesz odpowiadac to w 100% to uszanuję
:*Kochana nie myje!!!! absolutnie!prenatalne warto zrobić - odpłatnie między 10 a 14 tc
suzi nie waż się myć okien!!!! nie wolno mieć rąk w górze![]()
Kochanie bardzo mi przykro! ;( Az mi lezka w oku stanęła...wiem co to znaczy przejść CP;( TUlam Cie mocno i sercem jestem z TobaCzesc Dziewczyny!
Ja chcialam tylko napisac,ze stracilam ciaze.Okazalo sie ze ciaza ma 7-8 tyg i znjaduje sie w prawym jajowodzie.Zrobili laparoskopie i usuneli prawy jajowod z ciaza.Trzymajcie sie.Pozdrawiam!