reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam.
Marcysiu mleko jest napewno dobre,podaje mu aptamil.Igorka tez łapie wieczorkiem i rano.Nieraz jest dobrze a nieraz zle.Mam nadzieje ze mu szybko przejdzie.
Asienko tez tak słyszałam ze chlopcy maja czesciej kolki niz dziewczynki.
Dzindusia Igorek dziś znow sie prężył i płakał podaje mu Infacol.
Aniaa jak tam odparzenie Lenki.
Jeszcze mój M jest przeziebiony.Pogoda nie zaciekawa.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
gliwa mam nadzieje ze szbko mu przejdzie U mnie infacol zadzialal odrazu Podawalam przed kazdym posilkiem i kolki wiecej sie nie pojawily Mam nadzieje ze szbciutko igorkowi przejdzie :tak::-)

witam niedzielnie:-)
aniaa szkoda ze auto odmowilo posłuszenstwa, ale do piatku nie daleko juz ;-) jak Lenka??
Tichonek zdrowka dla Ciebie i Radzia:tak:
Ewelcia tez mam takie momenty ze mi bokiem ie wychodzi:confused2:
Kamcia zdrowka!!:blink:
Marcysia no troche rana mnie jeszcze boli, ale sie zagoi i bedzie spokoj:happy2: moj tez dostal kolki w pierwszym tygodniu, no a potem sie okazalo ze skaza :baffled:
AsienkaM dobrze ze juz przeszło :tak:
Gliwa u nas infacol nie pomagał :no: u nas byl dobry Bobotic :tak:ale to z pl. moj tez na poczatku pil aptamil,a potem zmienic musielismy. zdrowka dla meza :blink: i oby malemu kolki nie dokuczaly :tak:

mlody spi, a ja sie kawka delektuje :-D
ale przynajmniej sie wyspalam dzisiaj :tak:
milej niedzieli :-)

Dzindusia tak mu podawałam Infacol raz dziennie i nie codziennie.Ale jednak powinnam podawać przed kazdym posiłkiem,tak jak mi GP powiedziała i napewno bedzie dobrze.
Aurelia a na jakie mleko sie przerzuciłaś?
Moi chlopaki śpia,a ja pije kawke i oglądam telewizje.

Gliwa ja zmienilam na bebiko polskie, ale pozniej sie okazalo ze maly ma skaze bialkowa i musialam zmienic na mleko dla alergikow- Nutramigen :tak: dodam ze od tej pory nie wiedziaam co to kolka bo wszystko przeszło:tak:

EDIT:

dziewczynki, mam takie pytanko
moze mozecie polecic jakas cukiernie gdzie robia dobre torty, chcialam mlodemu na urodzinki zamowic :tak:

Ostatnia edycja:
gliwa nio dawaj mu przed kazdym karmieniem Ja tak robilam i pomoglo Mam nadzieje ze igorkowi tez pomoze i juz nie bedzie sie meczyl biedaczek a wy razem z nim;-);-)

aureliamarcel niestety nie pomoge Tzn u siebie znam babeczke ktora robi calkiem dobre torty ale w twoich okolicach niestety nie Mam nadzieje ze inne dziewczyny pomoga A na portalach spolecznosciowych szukalas?? czesto maja tam swoje profile :-):-)

Gliwa tak infacol trzeba podawać przed każdym karmieniem
Aurelia no tak po nutramigenie przechodzą kolki bo ono nie dość, że jest dla alergików to jeszcze antykolkowe
Asienka_r ciesze się, że ten szampon i balsam Ani odpowiada i buziak dla niej za takie postępy

A my wreszcie byliśmy u brata mojego P, posiedzieliśmy troche, Zuzia się pobawiła.

reklama
Witam
Dużo pisać nie będe bo zdołowana jakaś jestem.

Tichonek jak tam zdrówko??
Kamcia mam nadzieje, że choróbsko jednak Cie nie dopadło
Gliwa i jak tam, jakaś poprawa jest
Biola buziak dla Nikosia na 4 miesiace
Dzindusia jak tam sytuacja u Was sieę przedstawia, już się pakujecie czy nie.

Ostatnia edycja:
Do góry