reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

dziendobry

pogoda - szkoda slow :no::no::wściekła/y::wściekła/y:

ania83 oj szkoda straszna Zlosliwosc przedmiotow martwych - tak to czasem jest niestety Ale w piatek to juz napewno nic Wam nie przeszkodzi:-):-)

moj patryk to jeszcze nie wybrzydza przy sniadaniach i wogule je wszystko co mu daje Gorzej z nowosciami Czasem musze mu wciskac na sile bo muwi ze bleee ale jak w koncu sprubuje to przewaznie jest mniam:sorry2::tak::-)

milego dzionka wszystkim

reklama
witam
mi ten tydzien minął ekspresowo
Jutro juz wraca moj M, bo poleciał do Polski na 4 dni

Gastone jakis pech zakupowy was trzyma ciagle, a spiworki do BJ chcialas?

Ano trzyma trzyma.Tylko dziwne bo ja juz kupowalam kilka rzeczy z tej firmy i nie bylo problemow:-(
A spiworki do BJ tylko nie oryginalne bo one tylko do 75 cm a ja chce takie niestandardowe na 110 do 3 roku zycia.

Bozysz co za pogoda wlasnie wrocilam z kacperm ze spart.of course cali mokrzy:( no ale pocieszajace jest to ze tydzien byl sliczny:)
Dzis kacperk przespal nocke yupiiii i chlopaki obudzili sie o 8.;)
Dzis na obiedzie gosci mam ale dobrze ze to R sie wszystkim zajmuje.;) w koncu kucharz to miech robi.:)
Ok zmykam suszyc sie dalej

Witam się:-)
Cuuudnie na dworze:baffled:
U nas od rana lampka się świeci bo ciemno jak w tyłku:eek:
Łeb mi naiwania bo pół nocy się tłukłam:dry:Gardło mnie boli i tak mnie drapało w nocy,że co chwilę kaszlałam,a żeby Matta nie obudzić to w poduszkę:baffled:Co lepsze,Radek też wstał cherlający,tylko,że on na mokro a ja na sucho:wściekła/y:Do tego krople do nosa też poszły w ruch:dry:Żeby tylko Matta nie dopadło:sorry2:
P oczywiście w pracy,pewnie do wieczora:wściekła/y:Fajny weekend:confused2:
Aniaa
a to pech,ale dobrze,że J mechanik:tak:Ale czy to znaczy,że w piątek Cię nie będzie na spotkaniu w Swords?:sorry2:
Biola
jak ja bym chciała,żeby mój P cokolwiek,dosłownie cokolwiek ugotował:sorry2:Prócz jajecznicy i parówek z serem:confused2:No nie chce,nie umie i nie da się nauczyć,choćby rosołku jak żona chora:-:)-D:-D
Didi
masz imieniny dziś?Jak tak to najlepszego a jak nie to też najlepszego;-):-D:-D:-D

Hej.Dziś znow Igorek markotny,kolka go męczy.Wczoraj to sie namęczył,mój biedulek.Poznym wieczorem dopiero Mąż go uspał.Płakał,pręzył sie.
Kurcze co za pogoda masakra,a tak było ładnie:wściekła/y:
Aniaa szkoda że tak wyszło z autkiem,ale dobrze ze juz macie naprawione.Też by była zła,szybko zleci i w piatek pojedziecie.
Tichonku zdróweczka Wam życze.Mojego M tez coś bierze,wczoraj leki brał na noc.
Miłego popołudnia.

Tichonku zdrowka waam zycze...oby Matt sie nie zarazil..
Ania ale pech...ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo..pojedziecie w piatek.
Gliwa Szymko tez mial kolki i wiem jak dzidzia wtedy cierpi...buziak dla niego:)

cos jeszcze chcialam...ale ..moja pamiec dzis zawodzi:(...

chodze poddenerwowana,jednym slowem humoru brak:(a mialo byc lepiej...no ale coz zycie..chyba bokiem mi wychodzi ta Irlandia:sorry2::dry:

Witam laski!:-)
u nas pogoda swietna, sloneczko swieci, ani jednej chmurki, N na ogrodku plywa w basenie, a ja sie opalam:cool2::-D
Heee,hee za dobrze by bylo, wlasnie wrocilysmy ze sklepu, pomimo, ze autem ale i tak cale przemoczone bylysmy, zarabiscie!!!
Milej sobotki wszystkim!

Aaniu-co się odwlecze...dobrze,że autko już sprawne:)
Ewelcia-a co się stało????
Tichonek-u nas też szaro,buro i ponuro-a mama(czyt ja)humor sobie batonikami poprawia:/
Gliwa-u nas też jak ja już kapituluję J wkracza do akcji:)i daje rade:)
Biola-no zyć nie umierać...u mnie jak u Tichonka-jajecznica i woda na kawę:/tzn J ugotuje to:/
Renni-ale marzycielka z Ciebie:tak:dobrze-trzeba miec pozytywne mysli:-D

reklama
Gorące pozdrowienia ze słonecznej Hiszpanii od Margaritty:dry:
...Ta to ma poczucie humoru:confused2::-D:-D:-D
Nie,no dobrze,że choć ktoś inny może stare kości wygrzać na słonku:-D:-D
Mattowi taka pogoda sprzyja,od 2 godzin śpi w łóżeczku:szok::-)
Ewelcia no co tam?:sorry2:
Lubiczanko wtrząchnęłabym jakiegoś batonika:-pAle póki co to szklankę kefiru w ręku dzierżę:-D:-D:-D

Do góry