barmanka79
Deus Dona Me Vi
Wykorzystaliśmy chyba ostatnie ciepłe chwile ;-) zaraz po szkole Marcela pojechaliśmy nad morze, wszamaliśmy rybkę z frytkami :-)
Madbebe, tak ketonal to silny lek, i o ile kojarze to bez recepty nie dostaniesz... Ja te pilsy miałam przepisane po wyrwanych zębach, a tak jak wcześniej pisałam koleżanka na bolesne miesiączki je miała.
Madbebe, tak ketonal to silny lek, i o ile kojarze to bez recepty nie dostaniesz... Ja te pilsy miałam przepisane po wyrwanych zębach, a tak jak wcześniej pisałam koleżanka na bolesne miesiączki je miała.
Ciesze sie ze Ci doszla przesylka bo juz myslalam ze dopiero w poniedzialak dostaniesz.
a teraz sama wpisuje dane GP i wysylam.
Ze starszym juz nie mam problemow, zawsze wszystko zjada i zupy i drugie (a byl okrez ze przez rok zadnej zupy sie nie chwycil
) A Nataniel zalezy od dnia, czasem zje zupe czasem siedzi godz i nietknie sie a z drugiego to zjada najchetniej makarony z sosami najlepiej zeby byly czerwone
dzis cały dzien lało 

a wczoraj do 23 byl u nas synek kolegi bo klucze zgubił i musial czekac az tata skonczy prace, a potem to sie do wyra zawinelam
jeszcze kolezanka zadzwoniła i mnie z rytmu wybiła
wszystkim pluje, czy to kaszka czy zupka. warzywa lubi bo moze rekami jesc i makaron, ale tez nie zawsze
no i owoce cos mu teraz nie podchodza