reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wykorzystaliśmy chyba ostatnie ciepłe chwile ;-) zaraz po szkole Marcela pojechaliśmy nad morze, wszamaliśmy rybkę z frytkami :-)

Madbebe, tak ketonal to silny lek, i o ile kojarze to bez recepty nie dostaniesz... Ja te pilsy miałam przepisane po wyrwanych zębach, a tak jak wcześniej pisałam koleżanka na bolesne miesiączki je miała.

reklama
hejka:-)
korzystam z okazji, ze chlopcy wybyli do sasiadow to moge cos na kompie zrobic ;-)
Aniaa- u nas tylko ta masc dzialala, zobaczysz, ze bedzie poprawa :tak: Ciesze sie ze Ci doszla przesylka bo juz myslalam ze dopiero w poniedzialak dostaniesz.

Widze, ze i do Was child benefit przeslal forme, ja na poczatku chodzilam do lekarza po pieczatke, to wogole zdziwieni ze cos takiego musimy wypelniac :baffled: a teraz sama wpisuje dane GP i wysylam.
U mnie mlodzi zupy jedza, bo musza:-p Ze starszym juz nie mam problemow, zawsze wszystko zjada i zupy i drugie (a byl okrez ze przez rok zadnej zupy sie nie chwycil:crazy:) A Nataniel zalezy od dnia, czasem zje zupe czasem siedzi godz i nietknie sie a z drugiego to zjada najchetniej makarony z sosami najlepiej zeby byly czerwone :baffled: kotleciki mielone lub pulpety w sosie tez lubi a reszta hmmm macznych rzeczy niet, nalesniki tylko z syropem klonowym czasem z dzemem, za to butle czyli mleko z kaszka moglby zajadac co chwile nawet potrafi w nocy sie obudzic i wola ze chce butle ale niestety musi wytrzymac do rana hehe
oki lece po mlodych

witam wieczornie :-)

pogoda jak zwykle na weekend do bani :angry: dzis cały dzien lało :dry:

ciezko mi cos przysiasc do kompa ostatnio , bo mały nie pozwala. jak tylko widzi ze sie zblizam to leci do mnie :baffled: zeby byc na biezaco to bym musiala chyba co drugi post pisac :zawstydzona/y::-D a wczoraj do 23 byl u nas synek kolegi bo klucze zgubił i musial czekac az tata skonczy prace, a potem to sie do wyra zawinelam :-p
moj ma wolne całe 3 dni i sie chyba kisic w domu bezdiemy bo co tu w taka pogode robic :-(

ide poczytac co u Was, milego weekendu ;-)

witam
mi ten tydzien minął ekspresowo
Jutro juz wraca moj M, bo poleciał do Polski na 4 dni

Gastone jakis pech zakupowy was trzyma ciagle, a spiworki do BJ chcialas?

Lubiczanka czasami ładnie spi, ale czasem np. jak dzis wstal przed 7. ale spał cała noc bez mleczka ( czasami sie budzi na mlesio ):tak:
Anineczko tobie to dobrze z Ta pomoca ;-) odpoczywaj poki mozesz :tak:
ewelcia gratki dla szymka :tak: toz to teraz prawdziwy facet normalnie ;-)
AsienkaM dobrze ze juz lepiej:tak:

tak na szybko przeleciałam :sorry2: jeszcze kolezanka zadzwoniła i mnie z rytmu wybiła :-D
moj sie cos niejadek zrobil :wściekła/y: wszystkim pluje, czy to kaszka czy zupka. warzywa lubi bo moze rekami jesc i makaron, ale tez nie zawsze :no: no i owoce cos mu teraz nie podchodza :crazy:

no nic poczekamy, zobaczymy :-p
wszystkie Panie pozdrawiam i do jutra

Dzionek dziś minął szybciutki,kurcze pogoda sie popsuła.:wściekła/y:By mogło być ładnie chociaz jutro i pojutrze.M dziś był wieczorkiem z pracy,więc cały dzień bylismy sami z Igorkiem.
Moniadan to pewnie zadowolona że mąż wraca.
Dobranoc.Do juterka.

Dzień dobry:)
Marta-jak tam nocka bez K?
Monidan-to jak się do szanownego dorwiesz to uchhhh-wióry będą lecieć;)))
Aureliamarcel-mój Daniel to i zupkę potrafi rękami jeść-zdolniacha mój;)))
Barmanka-ja ketonalu nie polecam:/fakt,że silne dziadostwo,ale uzależnia(a potem to już nawet on nie pomaga:(()
o-młoda wstała i to by było na tyle
Miłego dnia Wam

lubiczanka tragedia:/:/ledwo na oczy patrze;/:/jak nie Szymek to gizmo mnie budził,o 5 wywaliłam go na dwór a Szymek wlazł mi do łóżka i było po spaniu:/:/
a ja mam ketonal w tabletkach i w żelu ale nie używam jak narazie:-)

Witam z ranca:-p
Szym mnie doprowadza do bialej goraczki....wymysla co by zjadl na sniadanie,kanapka z serem,ok robie,nie to nie,kanapka z maslem,juz zrobiona to nie,za chwile makaron z sosem(wczoraszy obiad)podgrzalam stoi..teraz jajo wola,albo mleko z platkami narazie czuje ze znow sciemnia,wiec nie robie:dry:
wstal przed 8 i jeczal ze glodny,wiec zlazlam na dol z nim a on mi szopki odstawia..,..:baffled:i w tym czasie nic nie moge zrobic i tak z ranca mi czasami 2h uciekaja:sorry2::baffled:

pogoda bajeczna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam

Ja od rana wsciekla mielismy jechac do Newbridge na sesje zdjeciowa i nie pojechalismy bo auto odmowilo posluszenstwa ale na szczescie J po 40 minutach naprawil,spotkanie przelozone na piatek ale jestem wsciekla no!!!

Ewelcia to co napisalas to jakbym widziala Nacie w ackji z jedzieniem tego nie a moze to

Milego dnia zycze

Do góry