reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
OooLubiczanka zaszalalas:-D:-D;-)
witam !
sloneczka brak,ale jest w miare cieplo:)zjedlismy juz sniadanie,teraz kawke popijamy...zaraz musimy do przychodni jechac zeby mi podpisali list z CHB...dostalam wczoraj juz na nowy adres.
Pierwszy raz mi przyslali,taki list,ktory musi podpisac mi lekarz:sorry2:..
No i wczoraj sie dopatrzylam ze powinnam do dzis wyslac im forme o MC,zapomnialam,mam nadzieje ze mi w okienku podbija:)

do pozniej...
milego dnia:)

Bry
Ewelcia ja wpisałam tylko dane lekarza sama, zobaczymy, czy przeszło, bo to w tamtym miesiącu było
Aniu Ania Aptamil pije kilka razy dziennie po 120, czasem 6, czasem 3, zależy, jaki ma dzień.
Asienko zdróweczka, a Zuzia to pewnie na ząbki, niektóre dzieci przechodzą prawie bezobjawowo, a niektóre nie, dużo cierpliwości życzę

Młoda wczoraj padła o 18.30 i spała do 7.45:-p

Hejoo, witam się i zarazem zmykam :baffled:
Ide sprzątać chate bleee jak mi się nie chce :baffled: a muszę się szybko ogarnąć bo mamy spotkanko ze znajomymi... szkopuł w tym że ja ostatnio na wszystko mam wywalone w kosmos i wszystko wisi mi i powiewa :-p
Ide se...

Ewelcia, moja sąsiadka dostaje taką formę gdzie szkołę trzeba wpisać... I ona nie chodzi do szkoły po podpis, tylko sama wpisuje dane (adres, nr tel), i zawsze jej to akceptują. Może spróbuj sama wypisać... W sumie to bez sensu byś po głupią pieczątkę ( o ile mają taką hihihi) latała do gp...

Ostatnia edycja:
Witam!
Wpadlam sie przywitać ;-)
U nas pada,ale zapowiadali deszcz na dzis,wiec nie jestem zaskoczona. Zakupy zrobiłam wczoraj,bo z dzisiejszą pogodą nie byłoby jak nawet. Taka skonana byłam wczoraj,że szok. Obejrzalam kuchenne rewolucje i padlam. Ocknelam sie po 5tej i po spaniu,Wika wstała przed 6tą. Przedwczoraj o 5tej :-o

Ewelcia- hmm,jesteś pewna,ze potrzebny jest podpis lekarza na tej formie? Wydaje mi sie ze dostałam taka sama ostatnio,ale prosili tam tylko o dane lekarza,adres itp.
Lubiczanko-dzięki za pamięć,Kochana :-* Pytalas wcześniej o masaż A. On ma problemy z kręgosłupem (ja tez z resztą) i to masaż w ramach rehabilitacji. Choć i przyjemność przy okazji tyż ;-)

Zmagam się z @. Na przeciwbólowych od rana. Życie :-/
Kombinuje co tu na obiad,ale pomysłu brak.

Miłego dnia!

Asienka, spóźnione życzenia dla Anulki. Cmokaski dla niej.
Imprezka już była czy dopiero będzie? (sorki jak pisałaś...umknęło mi:zawstydzona/y:).

Madbebe, moja znajoma jak miała bolesne @ to brała Ketonal. Brałaś te leki kiedyś?
Oooo matko, współczuje tak wczesnego wstawania przez dziecie :nerd: mój jak wstaje o 7 to mam go ochote wykopać na księżyc :wściekła/y: w sensie tylko w te dni kiedy mam wolne :-D bo jak chodzę do pracy to mi to lotto :-D

Witam sie

u nas leje :crazy::crazy:

ania83 dziekuje ze pytasz Czekamy na ich oferte jesli zaproponuja dobre warunki placowe to sie pakujemy :tak::tak:

ewelcia mi miesiac temu przyszla taka forma ale trzeba bylo wpisac dane lekarza (jesli dziecko nie uczeszcza do szkoly lub przedszkola) Nie trzeba bylo podbijac formy przez lekarza

asienka r wszystkiego najlepszego dla ani :)

Wybaczcie ze tylko tyle ale dziecie mnie juz ciagnie do zabawy
Potem ponadrabiam

milego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Zuzia już od 6:00 nie śpi. Ja czuje się już dużo lepiej. Moge oddychać i mniej głowa boli. Mała śpi, barszczyk czerwony dla niej się gotuje.
Zuzi chyba przejadły sie kaszki, wieczorem zjada ale na siłe, a rano to już rączkami wczoraj odpychała to dzisiaj zjadła kanapeczke z dżemikiem i zadowolona była. Kurcze trzeba będzie kombinowć różne śniadania.

Do góry