reklama

Mamy z Irlandii!!

Szymko pije jeszcze cow&gate ale tylko na noc,raz wypije 180ml a raz nawet 240ml zalezy czy duzo zjadl na kolacje....
Ticho9nku i jak Matt?spi juz?
Asienko powrotu do zdrowka zycze...oby jak najszybciej ten antybiotyk pomogl...a Zusia to moze i na zabki taka jest:)

zaraz spadam mlodego kapac,spiacy juz strasznie,spal w dzien tylko 30min:baffled:...
musze go pochwalic,otoz mlody zaczal stawac przy kibelku i robic siusiu jak tata:-D:-D:-D;-)wczesniej nie wchodzilo to w gre,zloscil sie i denerwowal a dzis sie przelamal;-)

reklama
Ewelcia,tak Matt śpi już od 40 minut:tak:On zawsze zasypia około 20:00:-)Tyle tylko,że od popołudnia trochę był marudny bo nie dospał,ale daliśmy radę;-)
Brawa dla Szymka:-)
U nas było na odwrót,Radek wcale nie chciał sikać na siedząco,tylko tak jak tata:tak:On na nocniku siedzieć nie chciał tylko na stojąco:szok::-D:-DA do kibelka biedny na początku nie dosięgał i na palcach stawał,podest szybko musiałam kupić:tak:A kibel i chodniczki non stop obszczane były:confused2:Zresztą do dziś,rano muszę Radka pilnować bo jak sika po przebudzeniu to z zamkniętymi oczami nieraz :sorry2::-Di większość leci na podłogę:baffled::-D:-D

Dzieci moje spia od 40 minut, ca 3 ufffff
Zaraz zpadam na herbatke zielona wypita w towarzystwie meza. Trzeba wykorzystac tak milo rozpoczety wieczor;-)
Moj Max to by tylko makaron z sosem jadl.Ostatnio znow schudl bo nic nie zre.Z owocow banany, tez nie za wiele3 w tyg, jablko raz na tydzien i to by bylo na tyle.
Warzywa- zero Ale polubil zupy kremy wiec gotuje jarzynowa i miksuje i zjada, innej alternatywy nie ma.Za to mleko pije. Ale tylko i wylacznie surowe i z lodowki bo takie pije tatus i mamunia.Sery zolte to codziennie i bialy serek kremowy.Jogurty raz na miesiac. I to by bylo tyle:-(

Ostatnia edycja:
Gastone a Max dużo piję tego mleka?

Najlepsze życzenia dla Anulki.

Moja Natusia je wszystko, uwielbia owoce i warzywa, nabiał, mięso, bliźniaki na chwilę obecną też.

Moja Zośka dziś zaczęła otwierać drzwi za klamkę spryciula. Ona mała i drobna, a wszędzie jej pełno.

Dzieki dziewczyny!
Mlody z warzyw je kalafiora,brokuly,marchew(moglby jesc non-stop,czy to z pomidorowka rosolem czy duszona z maslem i miodem do obiadu),ziemniaki,buraczki przysmazane-ale nie za duzo-wczesniej jadl jeszcze kukurydze,teraz jest beeee.
Z owocow lubi banany,jablko czasem zje,ale troszke,sliwke i mandarynki uwielbia ale musza byc slodkie,winogron,truskawki,grejfruta lubi jak nie ejst zbyt kwasny...nie tak zle co?nie je tego jakos duzo,ale je...

Ja sie naprodukowalam i posta mego niet :@ - nie ma to jak komp, jednak :-!
składam wiec tylko życzenia Anulce @-}-- i idę odpoczywać bom wykonczona :-/ Moze jutro klikne jak sie uda.

dobrej nocy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry