reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko zupka na dwa dni jutro jeszcze babke ziemniaczna zrobie takze wpadaj z rodzinka ;-)

Asienko ja ze wzgeldu na moja Nacie ona zupkowa a oglnie taki niejadek ze poprostu juz nie wiem co mam gotowac,:-D J tez napewo sie ucieszy heheh;-)

Gastone oby migrena szybko przeszla

Dzindusia i jak sytuacja wyglada?

AsienkoR wszystkiego najpiekniejszego dla Anusi....jak to szybko zlecialo:szok:calusek dla niej ogromny.
Aniu kicia wlasnie spi...byla u mnie kolezanak z corka no i Szym z Lena szaleli z Kora i padla zmeczona;-)ale ogolnie ok...zalatwia sie do kuwety bez problemu:tak:
Calusek dla Lenki na 4miesiace...a pamietam jak mala sie urodzila...szybko czas zasuwa:0
Anineczko no to troszke odpoczniesz:cool2:;-)jak tam Dora i jej corka?
Gliwa i jak tam Igorek?
AsienkoM a jak Ty sie czujesz?

Szymko z zup preferuje pomidorowa,i rosol od czasu do czasu:-p:dry:z tych zup najlpesza jest marchewka:cool2:musze zawsze gotowac jeszcze jedna osobno:dry:
Mlody najlepiej wcina pulpety z sosem pomidorowym,w ogole zauwazylam ze najlepiej mu smakuje obiad z miesa mielonego,jakies kotlecik z pieczarkami z sosem koperkowym np,albo kotlety z marchewka i porem w srodku z sosem pieczarkowym..
Wczoraj robilam bitki w sosie to tezwcinal dzis to samo mial i tez nie pogardzil...ogolnie ryzu i kaszy nie nawidzi...musza byc ziemniory:-p

My po spacerku,pogoda super:-).Az miło sie spaceruje.:tak:Igorek spi smacznie,jeszcze wystawiłam go troche na ogródeczek.
Ewelcia dzięki że pytasz.Wczoraj GP powiedziała że ma wiotkość krtani i lekko czerwone gardełko.
Anineczko to super że znow bedziesz miała kuzynke,zawsze Ci pomoże.:-)
Kurcze przesyłka mi jeszcze nie przyszła,jestem tak zła.:wściekła/y:Jutro jest dzień chłopaka,i to miał być prezent dla mężulka.
Niewiem czy wogóle dojdzie.
Miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki.

Mam ogromna prosbe do tych z was które rodziły naturalnie w Irlandii i mialy epidural o napisanie mi tutaj lub (zeby nie zasmiecac) na priv jak to wyglada. Czy boli samo wkucie, jak dlugo trzeba potem lezec i wszelkie inne informacje (skutki uboczne, wady, zalety) Kolezanka jest przed porodem i sie zastanawia nad tym znieczuleniem, ja nie mialam i nie potrafie jej pomóc. Z góry dziekuje za odpowiedzi.

Jolu-ja rodziłam naturalnie,ale na epidural się nie załapałam-bo za szybko wszystko poszło...Tak więc nie pomogę:(
Ewelcia-u mnie makaron i ryżyk ma wzięcie u całej rodzinki-natomiast kwestia ziemniaków-masakra-owszem moga być,ale jakoś pokombinowane(fryty to najprostsze urozmaicenie)-od placuszków przez babkę ,kopytka itp...Bo Dawid ziemniaków NIET:/
Asieńko-u mnie dzieciarnia to samo preferuje:)A mleko-jakąś krowę muszę kupic taniej będzie;))))
Gliwa-a coś więcej o tej krtani-bo bladego pojęcia nie mam co znaczy,ze ma wiotkość...Samo przejdzie czy trzeba leczyc???
Gastone-tak pogoda sie zmienia,ze nie dziwota,ze Wam się na samopoczuciu odbija:(Oby przeszło:*
Aaniu-złota moja,zrobiłam i te pomidorówę:)Tylko po koncentrat w drodze po Dadzię musiałam zajechać-ale już Dadzia z Danielem wcinają,aż im się uszy trzęsą:)))ale dziękuję za zaproszonko;)I do nas tez zapraszam:)))

reklama
Do góry