reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ania to może być faktycznie od pampków, bo 2 to żółte były z siateczką, a te większe już są bez i może Lenki pupcia tak nie oddycha? Swoją drogą, jak my przeszliśmy na active fit to najpierw miały tę siateczkę, a potem coś zmienili i już nie mają:no:, tak jak zielone baby dry ale u nas nigdy Ania nie miała odparzenia od pieluszek, jak już to albo od kupki, jak ją męczyła

My używamy Pampersów,ale Baby dry:tak: Z tym,że rozmiar już 4:baffled:ale już niedługo będę musiała na 4+ przejść:sorry2::baffled:
I tak,faktycznie Tormentiol na takie sprawy jest świetny:tak:Radek mi się kiedyś w godzinę tak odparzył,że miał aż wżery,takie dziury na pupce:szok:Był wtedy chory,miał gorączkę i to pewnie przez leki bo i biegunkę dostał:baffled:Ale Tormentiolem posmarowałam na noc i rano śladu nie było:tak:Teraz też poprosiłam Zgagusię,żeby mi przywiozła z Polski,tak na wszelki wypadek:-)Tylko,Aniaa pamiętaj,że Tormentiol można tylko używać kiedy odparzenie już jest,jako lek,ale nie na codzień,przy przewijaniu bo ma w składzie kwas borowy...

My używamy Pampersów,ale Baby dry:tak: Z tym,że rozmiar już 4:baffled:ale już niedługo będę musiała na 4+ przejść:sorry2::baffled:
I tak,faktycznie Tormentiol na takie sprawy jest świetny:tak:Radek mi się kiedyś w godzinę tak odparzył,że miał aż wżery,takie dziury na pupce:szok:Był wtedy chory,miał gorączkę i to pewnie przez leki bo i biegunkę dostał:baffled:Ale Tormentiolem posmarowałam na noc i rano śladu nie było:tak:Teraz też poprosiłam Zgagusię,żeby mi przywiozła z Polski,tak na wszelki wypadek:-)Tylko,Aniaa pamiętaj,że Tormentiol można tylko używać kiedy odparzenie już jest,jako lek,ale nie na codzień,przy przewijaniu bo ma w składzie kwas borowy...

Wiem,wiem za zawiera kwas borowy

Witam się :-)
Jakoś dziś ponuro u nas,no ale ciepło.

Asieńko dla Twoje Princeski dużo uśmiechu na twarzyczce i zdrówka :-):-)

Ja zaraz mykam po Matta i do sklepu jeszcze jakieś halloweenowe pierdoły pokupowac.Wiecie,że już widziałam bombki i łańcuchy na choinkę w sklepach :szok:
Coraz bliżej święta :-D coraz bliżej poród :baffled::nerd:

dziś przylatuje do mnie kuzynka,siostra Sandry :-D znowu będę miała pomoc :cool2:

Niom,u nas w TK Maxie też już bombki,łańcuchy światełka:baffled:
Anineczko zleci masakrycznie szybko:tak:Może za 10 tygodni Młody będzie już z Wami:-)A jak z imieniem,wybraliście już jakieś?

Jak dla mnie to troche przesadza ze tak szybko swieteczne rzeczy juz sa:szok:

Anineczko dobrze kuzynka przylatuje zawsze Ci pomoze,fakt do porodu Ci duzo nie zostalo ale jaki PIEKNY prezent na swieta bedziecie mieli :-)

Ewelcia jak tam kociak sie sprawuje ;-)

Marcysia dziekuje!!!

ale mi wyszla pyszna pomidorowa :tak: chwile odpoczne po jedzonku a pozniej na spacerek ruszamy :)

reklama
Anineczko-w tesco już od 2óch tygodni świąteczne duperele-a na hallowen dopiero dziś powystawiali:/
Tichonek-co Ty mówisz?My Danielka w 4+zapakowalismy jakis tydzień temu;))))
Aaniu-daj trochę swojej zupki...Może i ja cosik zupowego ugotuje?Co prawda obiad mam już gotowy(ryż z gulaszem),ale Starszaki moje raczej nie gustują w tego typu smakołykach-zdecydowanie bardziej zupe preferują:)
Madbebe,Gastone-co u Was Dziewczyny,jak dziś samopoczucie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry