Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dla mnie to nie problem wyslac Ci ;-) oby sie szybko zagoilo i mala sie nie meczyla 
, tak jak zielone baby dry ale u nas nigdy Ania nie miała odparzenia od pieluszek, jak już to albo od kupki, jak ją męczyłaaniaa-jak Ci mama wysle dzis to pewnie dopiero w poniedzialek dostaniesz, ale jak chceszdla mnie to nie problem wyslac Ci ;-) oby sie szybko zagoilo i mala sie nie meczyla
![]()
Z tym,że rozmiar już 4
ale już niedługo będę musiała na 4+ przejść

Radek mi się kiedyś w godzinę tak odparzył,że miał aż wżery,takie dziury na pupce
Był wtedy chory,miał gorączkę i to pewnie przez leki bo i biegunkę dostał
Ale Tormentiolem posmarowałam na noc i rano śladu nie było
Teraz też poprosiłam Zgagusię,żeby mi przywiozła z Polski,tak na wszelki wypadek:-)Tylko,Aniaa pamiętaj,że Tormentiol można tylko używać kiedy odparzenie już jest,jako lek,ale nie na codzień,przy przewijaniu bo ma w składzie kwas borowy...My używamy Pampersów,ale Baby dryZ tym,że rozmiar już 4
ale już niedługo będę musiała na 4+ przejść
I tak,faktycznie Tormentiol na takie sprawy jest świetnyRadek mi się kiedyś w godzinę tak odparzył,że miał aż wżery,takie dziury na pupce
Był wtedy chory,miał gorączkę i to pewnie przez leki bo i biegunkę dostał
Ale Tormentiolem posmarowałam na noc i rano śladu nie było
Teraz też poprosiłam Zgagusię,żeby mi przywiozła z Polski,tak na wszelki wypadek:-)Tylko,Aniaa pamiętaj,że Tormentiol można tylko używać kiedy odparzenie już jest,jako lek,ale nie na codzień,przy przewijaniu bo ma w składzie kwas borowy...

coraz bliżej poród 

znowu będę miała pomoc 

chwile odpoczne po jedzonku a pozniej na spacerek ruszamy