reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ania83 moja Nadusia ma często odparzenia. Ja jednak poszłam do GP i zapisał mi maść DAKTATOR, która jest rewelacyjna po jednym użyciu. Mój GP powiedział, aby lekceważyć takich rzeczy i zawsze przychodzić.

Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa pod adresem moich dziewczynek.

A kiedy planujecie to spotkanie w Swords? Tak myślę, że jak nie będę pracować, to może bym podjechała, jeśli mogę do Was dołączyć? No i jeszcze musiałabym się odważyć wyjechać poza Newbridge.

Ostatnia edycja:
Hej witam sie i ja bozyszzz co za cudny dzien
Anineczku u nas w dublinie to slonko typowo letnie yak prazylo ze niewiem:)
Aniu na odparzenia moge ci zaproponowac diprobase ale niewiem czy maja tu ja a jak nie to ta masc jest na bazie parafiny wiec moze maja chociaz parafine ktora tez b pomaga w odparzeniach i ciemienuszce;)
Co do spotkania moze kiedys uda nam sie spotkac blizej w centrum to ja b chetnie sie wyboore z nikusiem:)
Ok lece na top model:)

Heloł dziewczyny

Aga_Natalia dziewczynki cudne
Gliwa moje kondolencje, jak tam po wizycie u Gp, zdrówka życze Igorkowi
Aniaa buziak dla Lenki na 4 miesiące, na odparzenia ponoć dobry jest puder Caldesene, jest w każdym sklepie
Lubiczanka zuch dziewczynka, a Gp to się przejmuj, a jak mała nie chce jeść z butelki to nic na siłe. Ja uważam że lepiej jak na cychu jest. A z resztą sama wiesz co będzie lepsze dla małej bo to nie jest twoje pierwsze dzieciątko
Ewelcia super, zapodaj zdjecie kiciolka.

Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam

Ja chora na maksa. Wczoraj wieczorem katar się zwiększył, a w nocy tak mnie zatkało, że musiałam antybiotyk zapodać. Ach te zatoki. No ale ostatnio na nie chorowałam 2 lata temu. Mam nadzieje że do weekendu wydobrzeje. Aby Zuzia sie nie zaraziła.
Byłyśmy dzisiaj na spacerku bo stwierdziłam, że z powodu mojej choroby nie będe dziecka w domu kisić.
P wrócil wcześniej do domku to zajął się małą.

Dobrej nocy życze wszystkim.

Ostatnia edycja:
Bylismy u GP.Pani Igorka osłuchała dokladnie,gardełko sprawdziła troszke czerwone,uszka tez zobaczyła oki.Igorek ma wiatkość krtani..Teraz mamy w srode szczepienie,to jeszcze obejrzy Igorka.Wazy 5200.:-)Nasz kluseczek.
Asienko zdróweczka.
Aniaa dla Smerfetki buziaczek na 4miesiace,ale zleciało.
Dobranoc

Bry
Pięknej pogody ciąg dalszy:-):-):-):-)

AsienkoM zdróweczka, zatoki potrafią dokuczyć, dobrze, że szybko działasz
Aniu w ekstremalnych sytuacjach pomaga Tormentiol, raz posmarujesz i jest o niebo lepiej, tylko nie wiem, czy masz w swojej apteczce

Ani wyszła kolejna piątka, dlatego tak źle spała. Zrobiła sobie prezent na urodzinki:):). Kiedy to zleciało, dwa lata temu o tej porze mnie do Rotundy przyjmowali:-) a teraz mam taką dużą i mądrą córcię:-p;-)

reklama
Asienka_r gratki dla Anulki za zebulka i
515119_enlrg.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry