reklama

Mamy z Irlandii!!

Aaniu-umknęło mi-buziak Leni na 4miesiączki:*
Aureliamarcel-korzystaj,pewnie,że trzeba:)
Renni-no takiej to dobrze;)))
Gastone-dobrzek,że apetyt dopisuje Dziewczynkom:)a Miki waży 4250-czyli w 9dni przybrała 250:/
Ja też wykorzystuję pogodę na suszenbie prania:)))Obiad"dogorywa",i luuuz...Zapomniałam się Wam pochwalić(własciwie pochwalić synka)-wczoraj Dawid za pracę w szkole(udzielał się jak trza)został zwolniony z odrabiania zadań domowych:))))tzn tylko wczoraj,ale zawsze coś:))))

reklama
ania83-a Ty mobilna jestes???
Autem tutaj w Irl jezdze tylko kiedy musze :tak: tj kiedy maz nie moze kierowac heheh
Mamy pociagi jeszcze a i polczenie do Dublina dobre :tak:

Lubiczanko nie szkodzi...

mielismy isc na spacer a u mnie wszyscy spia

Dziewczyny co polecacie na odparzenia,sudocrem,bepanthen odpada bo nie pomaga,Lenka ma odparznie i w sumie to nie wiem od czego to sie zrobilo,pieluszke ma zmieniana czesto :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Właśnie wróciłyśmy z dwugodzinnego spaceru, pogoda cudeńko

Aniaa a może zwykłą mąką ziemniaczaną spróbuj, u nas bepanthen pomagał albo alantan plus krem, ale to z Polski

uzywalam i maki i nic nie pomaga,pupe wietrze ... nie wiem z Nacia nie mialam takich problemow
a nie bede szla do Gp z takim problemem bo mnie wysmieje

Renni dziekuje ja rowniez zapraszam do siebie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Lepiej późno niż wcale :zawstydzona/y:

pogoda no iście wiosenno letnia,choc widac,że słoneczko już nie te,takie jesienne :-)
jak na razie ma byc do piątku tak ładnie :-)

My też plac zabaw zaliczyliśmy,teraz chłopaki oglądają ben 10 a ja pomyłam podłogi.

Aaania83 oj współczuję odparzeń,nie wiem co poradzic.Ja jak moje się kiedyś odparzyły to linomag używałam z PL.Ale oni to od święta mieli takie przypadki.

Lubiczanko no Dominiczka dzielna dziewuszka :-)

Gilwa zdrówka dla Igorka :tak:

Aga Natalia ale masz prześliczne te dziewuszki.No śliczniochy no! :-D

Idę pranie z suszarki poskładac :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry