reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko powodzenia na szczepieniu.Mikusia jest dzielna to pewnie nawet nie zaplacze:)
Kamcia prezent super...wlasnie kiedy ten slub?
AgaNatalia coreczki masz super a minki robia boskie:)

a tak w ogole to witam...na nogach juz od 7:30;-)...mlody nawet polezec nie dal bo taki glodny byl,a teraz nie je tylko sciemnia,wlasnie mi owoce turla po stole...zaraz go zabije:baffled:

reklama
Bry
Kolejny piękny dzionek się szykuje:-). Idę zaraz chatę ogarnąć. Ania dalej jęczy w nocy:no:, masakra

Aga Natalia
ale śliczne masz córeczki:-)

Asienka_r ja do Swords nie jeżdze 33, (bo musze na przystanek isc az pod lidla), tylko 101 bo jest szybciej i jedzie praktycznie z pod mojego domku prawie az pod Pawilon . Kiedyś jeżdziły te piętrowe a teraz przeważnie te z jednym poziomem i wózki trzeba do bagażnika.

.

Aha, to faktycznie niefajnie, bo z Zuzią na ręce musisz wózek składać

Witam się:-)
Na dworze cudnie:-)O godzinie 9:00 w krótkim rękawku spacerowałam z wózkiem i jeszcze mi za ciepło było:szok::-)
Lubiczanko bezbolesnego szczepienia Mikusi:tak:
Aga_Natalia faktycznie dziewuszki zupełnie inne,ale miny te same:-D:-D:-DRozkoszne masz córeczki:tak:
Gastone Twoje księżniczki bardziej do siebie podobne:tak:
Biola tytuł zapisałam:-)Muszę obejrzeć:tak:
Asieńko_r "Rytuał" obejrzałam,ale wcale się nie bałam:-pZa cienki jak dla mnie:-DTzn.film mi się podobał,ale myślałam,że będzie mocniejszy:tak:A P zasnął:baffled::-D:-D

Ostatnia edycja:
Tichonku ja tam się bałam, zresztą ja wierzę w takie rzeczy i może dlatego, i w sumie dawno już widziałąm jakiś film w tym stylu.

chatę ogarnęłam, pranie wisi na dworze, ale faktycznie dzisiaj jakaś inna pogoda, wiaterek wieje, jakby nie to to chyba faktycznie gorąco by było

Witam.
Lubiczanko powodzenia na szczepieniu.
A mój Skarbek troszke przeziebiony,dzis jedziemy do GP zeby go zbadała.
Dzis mojego M zmarł wujek,taki dobry człowiek i odszedł z tego swiat.Chorował.
Miłego Dnia

Wróciliśmy:)
Mika mnie nie zawiodła,przy dwóch nakłóciach raz jęknęła i poszła spać-a co jej będą głowę zawracać;)))Natomias waga-zgroza znowu się czepiał:(przepisał Młodej sma(mlesio),które wykupiłam i zobaczymy jaki efekt będzie-bo oczywiście ważenie za tydzień:/
Gliwa-współczuję śmierci w rodzinie:(Powodzenia u GP,ale nie ukrywam,że pewnie nic specialnego nie doradz\i:/

reklama
GLIWA moje kondolencje:-(
Matt też miał katarek przez 4 dni,odciagałam Fridą i już po kłopocie:-)A Igorkowi GP i tak nic nie przepisze:sorry:Raz,powie,że baby is ok a dwa,że tu nawet nie mają żadnych syropków,kropelek do nosa dla takich maluszków:no:
Lubiczanko no coś Ty?!:szok::-D:-DNiezła Misia:-DMatt się żalił strasznie,płakał po szczepieniu i dopiero potem zasnął:tak:
A co z tym SMA?Masz dokarmiać czy przejsć zupełnie na butlę?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry