reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Mnie chyba też wtedy pasuje, może być i 10w shopingu

Asienko jak nie będzie innego wózka, znaczy jak wsiądziesz to stawiasz wózek tam, gdzie jest miejsce dla wózków i nie musisz składać.

My wróciłyśmy z plaży, młoda się wybiegała i bardzo zgłodniała hihi:-D:-D:-D i zmęczona jest bardzo

Ostatnia edycja:
no i w piekarniku siedzi ciasto:sorry2:Szym mi nie dawal zyc,wiec...
Lubiczanko jakiego auta szukacie tym razem?a co z tym co macie?

widze ze wam sie spotkanko szykuje:tak::-)...szkoda ze ja daleko mieszkam:baffled:

wynioslam pranie na dwor z pol godziny temu a za 5min chowalam...ja nie wiem gdzie wy macie ta ladna pogode:sorry2::confused::confused:

hey
smutaskom zycze poprawy humoru
mi dzis brak powera, obiad miałam zrobiony, jedynie kasze ugotowalam, makaron do rosolu i barszczyk czerwony zrobiłam, poza tym sie obijam ;-)

Madbebe ja oglądałam DD TVN , Salma fakt swietnie wyglada, a ile ona ma lat?
Antonio tez niczego sobie
ale ci ochroniarze, masakra, biednej Salmy o mało nie zgnietli a widać bylo ze chciała dac jeszcze troche autografów

wiedzialyscie ze w necie handluje sie mlekiem matki :szok:
jak dla mnie nie do przyjecia :baffled:

Ewelcia co upichcilas, podrzuc troche ;-)
lubiczanko, autko zmieniacie?

Anineczko, ja na kotach sie nie znam wiec nie pomogę

Wilwia,

big

A my z godzinke temu wróciliśmy,bylismy w Swords i Dublinie
Widze ze spotkanie planujecie,no zobacze moze sie tez wybiore.:-)Pogoda dopisuje,moze wraca wiosna.
Miłego wieczorku.

Hej powoli wracam do zywych:)jelitowa mnie dopadla bleeee,co za pogoda wow az chce sie zyc:)juz planowalam jak weekend spedzic ale pogoda standardowo w wtedy ma byc deszczowa :(
Widze ze spotkanko sie szukuje tylko gdzie je planujecie bo jak w centrum to ja b chetnie sie spotkam:)kurna moj maly cos maruda sie zrobil i niewiem o co kaman dobra lece bo zaraz sie zadrze

reklama
Moniadan-Salma ma 45lat :-o Ja odnioslam wrażenie,ze to raczej ludzie tak napierali i owszem chciała rozdać kilka autografów ale w tej sytuacji..nie bardzo miała jak. Z tym ze ja jednym okiem oglądałam bo mnie Wikta do zabawek ciągnęła,wiec moge sie mylić ;-)

Ja juz lepiej,ale dzionek przebimbany,bo tez zupa z wczoraj,tylko racuchów z jabłkami dobawilam i tyle. Malz wybyl na masaż,Wika Kubusia ogląda,a ja kanapę grzeje :*)
Dziecko mi dziś powiedziało,ze jestem wspaniała,więc i przez to obijanie się moze zbytnio w jej oczach nie stracę ;-) :-P

miłego wieczoru!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry