reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam :-)
Wilwia wszystkiego Najlepszego !!!
AsienkaM zdrowka :tak:
ewelcia pada?? gdzie ??:eek::-p u nas jest dosyc ładnie. to znaczy slonca nie ma ale nie pada i cieplo:tak:
Madbebe, Gliwa lepszegosamopoczucia!!;-)
Lubiczanka na pewno tak, ale teraz to ja chce aby juz chodził :-D

my spacer zaliczony, na poczcie bylismi i nawet ludzi nie było :tak: zaraz jakis obiad zrobie jak młody spac pojdzie ;-)

milego dnia

Lubiczanko a mam Cie:-prozprawie sie z Toba w sobote;-):-D
nie no laski,gdzie ta piekna pogoda:baffled:u mnie ciagle mrzy:baffled:...prania mam sporo i kisze na suszarce w szopie..
szymko wola tort:sorry2:...i nie chce odpuscic...a ja nie mam z czego kremu zrobic..:sorry2:

Renni u mnie soboty odpadają ze względu na szkołę a w tygodniu to Ci pasuje po 16 jak rozumiem? To zobaczmy, co laseczki inne na to. Tichonku, AsienkoM, może Gliwa i Aniaa też się wypowiedzą

Witam się:-)
OMG,jak gorąco!:szok:U nas ciepło,że się zgrzałam pranie wieszając:baffled:
Dopiero teraz jestem bo Zgagusia z rodzinką u mnie była:tak:Lecą do Polski i u mnie auto zostawili,posiedzieli troszkę,przesiedli się do taxi i pojechali na lotnisko:tak:
Wiliwia Wszystkiego co się szczęściem zowie:-)
Aniaa J ma wolne w niedzielę?Muszę spytać P,może Was nawiedzimy:tak::-)Zapytam dziś i dam Ci znać:-)
Spotkanko,czemu nie i też wolę w tygodniu:tak:Poza środą bo mam angielski może być każdy dzień...A i w przyszły poniedziałek też nie dam rady bo ja i Matt mamy szczepienie:baffled:
Też wolę albo rano,żebym na 13-tę była po Radka pod szkołą albo popołudniu:tak:W sumie to chyba nawet lepiej byłoby mi rano bo ciężko mi samej ogarnąć Radka i Matta...Radek się nudzi na moich kawkach:baffled:,miauczy,nie da porozmawiać,a już iść gdziekolwiek to mu się wcale nie chce,najlepiej by się u Matta w wózku położył:-D:-D:-D
Gastone,Lubiczanko ja się już nie użalam nad sobą,cieszę się,że się wzięłam za siebie,jestem po prostu obiektywna;-)Schudłam trochę,ale do szczupłości mi jeszcze daleko;-)

witam sie i ja:tak:
Oj widze, ze nie tylko mnie humorku brak, jeszcze jakis czas w domu posiedze to krecka dostane:oo::rofl::dry: normalnie juz mam dosc tej dziury wrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y:
Anineczko-sliczne kociatko i szok ze tylko jedno:szok:
Wilwia-Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
Tichonku-sliczny kolorek i musze Ci powiedziec, ze na tym zdjeciu Mateuszek jest do Ciebie podobny :-)
Gliwa, madbebe-poprawy humorku zycze :tak:
aureliamarcel-no juz najwyzszy czas, zeby maly zacza chodzic i uciekac mamusi :-D:-D teraz to Ci sie zacznie.
Gastone-ale sprytne masz coreczki, nie daja sie mamie ponudzic;-)

reklama
ewelcia- a wieszaj..:blink:Nie no,pada chyba tylko u Ciebie :-pPisząc nieciekawa,miałam na myśli brak słońca,ale 19st gości:tak:,z tym ze powiewa,choć wiatr ciepły.
Tichonek- zapomniałam - ładnie Ci w tym kolorze :tak:
lubiczanko-samo naszło i nie chce przejść.Tak mam czasem :blink:Strasznie to męczące,bo nie da się przegonić tych czarnych chmur za bardzo:dry:

Oglądałyście DDTvn?Masakra jak się ta Salma trzyma :szok: Szacun normalnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry