reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!!!

Rzadko zaglądałam, ale nie mam kiedy, mam nadzieję, że uda mi się teraz częściej, bo wracam na pół etatu.
Za ciężko mi było na pełen etat, dom, dzieci, wstawanie rano z Natalią do przedszkola. Spałam po 4h, a to dla mnie za mało, czułam się wypalona i stwierdziliśmy z mężem, że pół etatu to najlepsze wyjście.

reklama
Witam. Weny brak, czasu brak, zagladam ale nie pisze.
Tichonek jak bys mieszkala blizej to bym cie w to twoje dupsko kopnela!
Gruba i gruba.Ciagle tylko gruba wez przestan!!!! Chcesz sie pocieszyc zobacz moje grube dupsko i povzujesz sie mega top madl!! :-)

AgaNatalia ja sie po cichu zastanawialam kiedy przystopujesz, bo jestesmy w podobnej sytuacji i ja sobie nie wyobrazam teraz nawet pol etatu a co dopiero caly.. Oszczedzaj sie kobito bo trzeba miec sily :-))

Masz rację Gastone, teraz siły są nam wyjątkowo potrzebne, jak towarzystwo się rozpełzło. Ostatnio moje chciały nauczyć się latać, jedna z sofy, druga z szafki(w tym samym czasie), na szczęście mój mąż był wtedy w domu i łapał tą na sofie, ja oszczędziłam Nadii twardego lądowania z szafki. I tak codziennie po kilka razy. Zawsze coś znajdą.

No i u mnie ciekawie sie robi Hanka wlazla dzis na wozek a z wozka przewiesila sie na bramke i tak wisiala.Tatus ja uratowal w ostatniej chwili.A ja przebieralam siostre:-)

asienkaM-duzo i nie duzo,widac bylo, ze facet ma pojecie, staral sie naprawic troche po kosztach, wymienil kilka czesci a za robocizne wzial nie wiele.
Przewinal sie jeszcze jeden " super fachowiec" ktory krzyknal sobie 350-400e za wymienienie jednej czesci ktora w sklepie kosztuje w porywach 120e i powiedzial "see how it's goes" po czym dodal jeszcze, ze nie daje gwarancji.:szok:

aganatalia-podziwiam Cie kobieto!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry