reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
Anineczko-ale poszalała ta Wasza kotka-nie chciała Wam kłopotu robic z całym miotem;)Gratki"babciu";))))JAKA ŚLICZNA PYYYYSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asieńko-gratuluję Anuli kolejnego nabytku w buźce;)
Aureliamarcel-no jak się słowa dotrzymuje to wycieraczki omijają;)))
Tichonek-ulala,Kochanie-to na ten english jak się wybierzesz to towarzystwu języka w buzi zabraknie;|)))Pięknie!!!
Ewelcia-no gdybyście Tekla na zlot zabrali pomyślałabym,że Reksia podpatrzył;)))
Gliwa-mam nadzieję,że Igorek już nawet nie pamieta o ostatnich"problemach";)))
przepraszam,ale Młoda kwęka:( Miłego dnia:)

reklama
dziendobry

gdzie Wy macie ta ladna pogode :oo::oo:

ewelcia ah szkoda gadac Dobrze ze wczorajszy dzien juz za mna Wszystko szlo nie tak a na koniec dnia wyskoczylo mi ooogromne zimno na pol wargi :confused2::wściekła/y:

tichonek sliczna fryzurka Bardzo ladnie wygladasz

ania83 w tym tyg bedziemy ogladac chyba mieszkanka na moylaragh Zobaczymy jak z czasem bedzie :rofl2::rofl2:

milego dzionka

Tichonku no właśnie imienia nie ma,chyba boję się nadac bo jeszcze wszystko może się zdarzyc...
No własnie w szoku byłam,ze tylko jedno kocię,zazwyczaj jest od dwóch w górę.Nawet wet był zdziwiony i szukał na usg jeszcze jakiś młodych w brzuchu Dory,ale nic nie znalazł :sorry:
Na początku trochę zawiedziona byłam :-D bo to jak to cały miot,ogrzewa siebie nawzajem,a tutaj jedna kruszyna :sorry:

Aureliamarcel tak,byliśmy w Athy ;-) są najlepsi jak do tej pory :tak::tak:

dobra lecę po Matta :szok:

Tichonek O przepraszam:zawstydzona/y:, ale nie widziałam Cię, a z resztą nowy kolorek, fajny:tak:, a po drugie schudłaś więc jeszcze raz Przepraszam:sorry: Wyglądasz Super.
Anineczka kociak cudny i faktycznie dziwne, że tylko jedno w miocie, ale jeżeli to pierwsza ciąża jej była to zdaża sie i tak. moja kotka w Polsce to zawsze tak okolo 4 miała w miocie. A jeśli chodzi o instynkt macierzyński kotki to się pojawi.

Tichonku ale super zmiana:tak:
Lubiczanko myslałam ze Igorek sie męczyć już nie bedzie,a tu wczoraj wieczorek znów i dziś troche też.
Anineczko gratulacje nowego potomka:-):-)
A dzionek szybko mija,Aniaa83 była umnie na herbatce z mała smerfetka.Za niedługo jedziemy odebrać z M akt urodzenia małego.I trzeba powoli składać papiery o paszport i rodzinne.Dzis dzwoniłam sie umówić na sesje zdjeciowa Igorka ,ciesze się jak małego dziecko.:-)Bedziemy jechać 8pazdziernika.:-)
Miłego popołudnia

witam popołudniowo :tak:
Tichonek włoski masz super :tak: szkoda ze nie wiedzielismy ze w Dublinie taka impreza bo bysmy pojechali ;-)
Anineczka kicia sliczna :-) cena faktycznie ladna :confused2: ale coz zrobic.. echh i mam nadzieje ze next time zajrzycie choc na kawke ;-)
Gliwa no dzieciaczki tak maja na poczatku, dawaj mu cos na kolki to na pewno lepiej bedzie :tak:
Ewelcia a mialam pytac ty ta paczke wyslalas juz?? i jak z pl tu czy na odwrót??

mezu pojechal do dentysty, mam nadzieje ze wroci juz z cala klawiatura :baffled: mlodziak spi a ja se chyba kawuske zrobie bo cos mnie scina :eek:
po prasowac bym musiala ale jakos mi sie nie chce :-p

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry