reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia Zuzia codziennie wstaje pomiędzy 6 a 7
Anineczka Gratuluje kiciaka
Gliwa to fajnie, że Igorkowi lepiej

Byłam dzisiaj na zakupach ale niczego konkretnego sobie nie kupiłam, nic na mnie nie ma. Wszystko jest jakieś nie w moim guście, wszystko krótkie, a ja musze swoje udziska zakrywać. Jedyne co kupuje z checią to buty, mogłabym za każdym razem jakieś kupować, tylko czasem z rozmiarem ciężko.
Dzisiaj kupiłam jedna pare, a jeszcze jedne mi sie podobają ale to mega szpilki, na niezłej platformie.

reklama
witam wieczorem :-D
no ja jak zwykle zaleglosci mam :zawstydzona/y: to chyba ta pogoda tak muli ze sie nic nie chce :dry:

Tichonek mam nadzieje ze Mateuszkowi beda wychodzic zabki bez bolesnie :tak:
Barmanka czasami dobrze sprzatac u kogos, to sobie człowiek podpatrzy co nieco :-D mnie sie podobaja takie dywany, ale one na pewno nie sa czyste :-p no chyba ze sie je wytrzepie :tak: zakupiłas ktorys?? pochwal sie :-ptez uzywam tego kremu i jest super :tak:a zeby fakt, tak lzej na serduchu ze dzieciak nie cierpi :tak: a i ja sie nie mecze z nim :-p
martuska23 gratki dla Kacperka :tak:
Anineczka dobrze ze Matowi nic sie nie stało :szok: mam nadzieje ze nie beda tak juz łobuzowac ;-) Gratulacje!! Babciu :-D byliscie u Nas u Veta??:blink:w athy??
Margaritta jak tam Twoj nosek?? mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz ;-) spokojnego lotu i super wakacji zycze :tak:
Lubiczanka cudowna ta wasza Ksiezniczka :tak: wycieraczka mnie omineła :cool2:
Ewelcia zakupiłas małemu kask??;-) bosssz na sama mysl ciepło mi sie robi, dobrze ze sie nie przewrócił :szok: kupiłas cos w next??
a Twoj M dał mojemu gre na komóre i co?? i gra teraz non stop :wściekła/y::growl: ma juz 17 level :confused2:a co jest we wtorek??:-p
AsienkaM super ze Zuzia zadowolona :tak:ja jak mam kase na zakupy to nigdy nic nie ma, a jak nie mam to jest tyle super rzeczy :nerd: ja to sie ostatnio pogubiłam w swoim "stylu":-(
Gliwa dobrze ze Małemu juz lepiej :tak:

no to nadrobilam :-p jesli kogos pominelam to sorki :sorry2:
ale serdecznie pozdrawiam :-D

u Ewelci było mega super :-D a tak poza tym to weekend nudny :-p ale mlody sie juz taki fajny zrobił ze super sie siedzi :tak:
a jak sie przekomarza :-D
Ps Ewelcia dostałas zdjecia ??

milego wieczorku :tak:

Edit:
jeszcze raz dziekuje za gratki za zebule Marcela:tak:

Ostatnia edycja:
Aurelia dostalam zdjecia:)dziekuje...zapomnialam napisac ze mam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:sorki,ale jakas ospala jestem...a we wtorek podobno ma byc ladna pogoda:-p:-)..sie zobaczy.
Kupilam w next sandalki na lato,przecenione z 20e na 10e,kupilam dwie koszulki za 8e i buty na zime,ale nie przecenione.
Mlody nie dal sobie przymierzyc,wzielam na "oko"w razie w moge oddac lub zamienic na inny rozmiar,czekam az mlody bedzie mial ochote na mierzenie:)
Wczoraj ciagle gadal "mama nie potsieba""mama nie tsieba"":-D:-D:-D
Kupilam tez dwie pary dresow,tak do latania po domu,ale w pennym i tez nie chcial zalozyc..
Tekiel pilke ujerzdza:-p:baffled::sorry2::-D
A kasku nie kupilismy...przypomnialo nam sie w Lidlu,ze mielismy zakupic,ale bylo juz po 18 wiec wszstkie skelpy pozamykane..ale na tygodniu skoczymy i zakupimy:)

Margaritto udanego lotu,wspanialego wypoczynku,zimnychg drinkow..sexu do rana:-pbuziak dla was...

Edit:
Aurelia to chocia zmas spokoj bo G zajety:-p...moj szukal tego fiszingu i nie moze sciagnac na swoj telefon...moze to i dobrze bo ja bym tych ryb nie przejadla chyba:-p:-D

Ostatnia edycja:
Ewelcia aaa pogoda ma byc, ciekawe :cool2: no to cos tam kupiłas :tak: to super, to teraz czekac az mierzyc bedzie ;-) postaw mu lustro i zrob wybieg, moze to pomorze:-D moze modelem bedzie :-D ach ten Tekiel :rolleyes:

ta spokuj:dry: tylko od krzyku tych ludzi bo most sie wali juz mi w uszach piszczy :baffled: czekaj powiem mojemu to znajdzie dla Twojego :-p
a ryby mrozic bedziesz :-D

Ostatnia edycja:
Witam

Aurelia ja też ostatnio nie moge odnaleźć swojego stylu, kompletnie jestem zdezorientowana. Załamka kompletna.
Ewelcia ale Ci fajnie, będziecie mieli kotka, ja uwielbiam kociaki.
Margaritta spokojnego lotu i udanego urlopu

Ja jakaś nie wyspana i mdli mnie po śniadaniu:baffled:

Ostatnia edycja:
Bry

jak minął weekend? bo u nas jako tako, chociaż z soboty na niedzielę młoda wędrowała do nas do łóżka, płakała co chwilkę i w końcu spadła z naszego łóżka, a wczoraj w kościele to przeszła samą siebie, jeszcze nigdy taka niegrzeczna nie była

Anineczko
kocia mamo gratuluję
Margaritta spokojnego lotu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry