reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanko a zamawiałam dla męża portfel.:-):tak:
AsienkoM to Zuzia dziś miała udany dzionek:-)
Dzionek szybko minął,Igorek zasypia powoli . A my z M siedzimy sobie.Oglądamy komedie na tvn.:-)
Do jutra.

A no udany dzionek, a taka padnięta już wieczorem była, tak się ślicznie przytulała do mnie, a po kąpieli zjadła kaszke i zasnęła w sekundzie.
Jak tam Igorek, już się nie męczył w dzień?? Oby ta noc była spokojna.

Ja też oglądam komedie na tvn bo P poszedł do sąsiada, składają szafy a przy okazji wódeczke popijają. Ach te chłopy.

Ostatnia edycja:
OMG! Nogi mi w d**e wlaza.. Sie narobilam dzis jak głupia,ale czasem trzeba. A jeszcze kuraka zamarynować na jutro muszę i..zmywanie czeka :-S Może mnie malz wyręczy w tym drugim..:-P
Ładny dzionek mieliśmy,co? Wiem,że z prognozami różnie bywa ;-) ale dzis od sąsiada słyszałam, że za tydzień wiosna wraca :-P Mogłoby sie spelnic,co?

Marcysia-moze ja i chuda,ale opona tym bardziej się odznacza..:-B
Lubiczanko-buziak kruszynce Twej!
AsienkaM-udany dzień za wami,super
Gliwa-z allegro czasem tak bywa. Ja rzadko kiedy dostaje przesyłki wcześniej,niż po tyg.

Ruszyć sie trzeba w końcu,bo mala juz chrapie. Ostatnio znowu ma wieczory,ze muszę przy niej siedzieć aż zasnie. W ogóle często tylko 'mamo,mama,mamo...' Jakieś lęki czy co?

Spokojnej nocki i udanej,pogodnej niedzieli życzę!

AsienkoM Igorek lepiej,dałam mu dziś infacol,cherbatke wypil rumiankowa.Wieczorkiem zrobił kupke przed kapaniem.Mam nadzieje ze noc bedzie spokojna.Mam pytanko bo bede jechała na sesje z Igorkiem do Patrycji,ile tam sie jedzie w jedna strone?

Tą komedie już kiedyś ogladaliśmy,śmiechu tyle :-):-):-).
Madbebe fajnie by było gdyby do Nas powróciła wiosna,ale dziś to u Nas była piękna pogoda.A jeśli chodzi o allegro to napewno w pon.juz bedzie,

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry:)
My dziś niespodziewwnie do Limerick się wybieramy...
Marta-dzięki,że sie zgodziłas na zamianę;)))
Gliwa-jak nocka?
Madbebe-fajnie tak mieć zajęty dzień,prawda?A co do pogody-wczoraj faktycznie było fantastycznie...niby od wtorku temp ma spokojnie do20tu dochodzić-chyba na tacę w tej intencji dam;))))
Margaritta-jutro pewnie zapomnę,więc już dziś chcę Wam życzyć spokojnego lotu,fenomenalnego wypoczynku i wspaniałej zabawy i pogodnego powrotu:)))
Miłego dnia Wam-choc już nie tak sliczny ma być jak wczoraj-byle do wtorku;)

reklama
Witam

Gliwa jak tam nocka minęła??

Zuzik wstała po 7:sorry2:, więc ja na nogach od tej godziny. Rosół już sie powolutku gotuje, zaraz zrobie śniadanko i podszykuje drugie danie żeby dzień nie był taki wariacki;-).
P musi wyczyścić akwarium bo rybki mogłyby śpiewać "zielono mi", :szok::zawstydzona/y:

Miłej niedzieli życze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry