reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzionek szybko minał:-)Mój M już w domku,zjedliśmy obiadzik.Teraz odpoczywamy.Wcześniej byłam na mieście i u Ani83 na kawce .:tak:
Igorek śpi w wózeczku jeszcze jak wróciliśmy z dworu,słuzy mu świeze powietrze.
Miłego wieczorku zycze.

reklama
Dzień pełen wrażeń :-) a teraz późna kolacyjka :sorry: leeeczoooo:-D:-D

Martuśka, wszystkiego dobrego z okazji Waszej rocznicy!

Anineczka, no dzieci to mają pomysły :baffled: niezależni od płci ;-) Ja mam brata młodszego, i pamiętam że w dzieciństwie podpuszczałam go do różnych głupich "zabaw" :-D

Dzindusia, ja się już przyzwyczaiłam że w kuchni mam pomagiera :cool:

Lubiczanka, dzięki za przepis, już spisałam. Tylko kuśwa ostatnio robiłam Marcelowi kokosanki i wiórków nie mam:baffled: muszę coś pokombinować. A ja mam przepis (na ciasto) gdzie się używa...cukinii :-):-) jadłam je jak ktoś robił, sama jeszcze nie robiłam.

Moniadan, ale fajowe klocki. Nie widziałam jeszcze takich.

Kamcia, hihi to pewnie psiapsiółę oprowadzasz po wszystkich nocnych klubach, coo? :-) brałaś wolne w pracy?

Tak szybciorem wpadłam dać znać zainteresowanym,ze jutro wyprzedaż w Next,od 7am.

Plecy mnie naiwaniaja :eek: Ale jeszcze ciasto na wieczór zmąciłam ;-) jakby mi mało sadła urosło..:confused2:

Idę się legnąć.Dobrej nocy!

hejka:-) jakos rano czasu braklo, zeby sie przywitac a i teraz niezawiele. Pol dnia w miescie na zakupach, bo lodowka pusta a ze to piatek to w korkach polowe tego czasu :/ Teraz siedze w kuchni i szykuje sie na jutro, pewnie pozna nocka mnie zastanie zanim legne w wyrku :oo:
No tak zawsze gdy kaski brak to jakas wyprzedaz sie szykuje wrrrrr:angry:
Lubiczanko-Dominisia jest urocza :)) i suwaczki sliczniutkie
madbebe-Ty i sadlo?? prosze Cie przeciez Ty szczuplutka jak przecinek jestes ;-)
anineczko-OMG dobrze, ze sie nic Matowi nie stalo. Wez nie opowiadaj o takich historiach. Moi chlopcy sa w takiej samej roznicy wieku co Twoi, nawet nie chce myslec co moga wykombinowac albo do czego namawiac :szok:
kamcia-szalej,szalej a co:tak: odpoczywac bedziesz pozniej ;-)
Katrina-obys nie zapomniala, ze mala z przedszkola trzeba odebrac :-D nie no tylko zartowalam, az do takiego stanu Twoja pamiec nie zaszwankuje ;-)
Gliwa-moi chlopcy tez uwielbiali spac na dworzu :tak:
koniec relaksu czas wziasc sie do roboty :confused2:a tak mi sie nie chce

marcysia - akurat godzina 9-ta i 12-ta to dla mnie świętość!!!! mogę zapomnieć o zjedzeniu śniadania (teraz to niemożliwe, bo głodomór przypomina), ale nie o dziecku - nigdy mi się to nie zdarzyło

Hej
wpadlam tylko powiedziec ze dzis jest wyprzedaz next od 7 hi
a szalejemy imprezy, kregle, gokarty,kino hi do poniedzialku a wolnego nie bralam tylko koncze szybciej prace.
Milego dnia

Dzień dobry:)
Wpadłam Wam miłego weekendziku życzyć:)))
Barmanka-zaciekawiłas mnie tym ciachem-smaczne???
Kamcia-dajesz czadu niunia-jak mozna to czemu nie;)
Katrina-tak jak mówisz-ja sama mogę nic nie jeść,ale o dziecku-nie ma bata zapomniec:)
Monidan-rzeczywiscie baaardzo fajne te klocki-a jak zobaczyłam cenę(1zł),to pomyslałam po co tu szukasz...potem dopiero doczytałam,ze to cena"pokazowa":/Jak znajdziesz tu to daj cynka,bo sama chętnie kupie:)))
Madbebe-ja natomiast ostatnimi czasy weny na pieczenie nic a nic nie mam:(A zdałoby się coś upichcić:)
Margaritta-to dziś popołudniu chyba Martyśkę uświadomicie?Trzeba się zacząć pakować:)))Znalazłas tę maść???
Ewelcia-dotarła woda;)))))))))))))))))))))))))??
No brykam,bo J mi wyjca zniósł:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry