reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.
Dziś troszke miałam ciezko noc,Igorek obudził sie o 2.30 zjadł mleczko i marudził,płakał do 4.Pozniej przysnął.Nie mogł kupki zrobić i dlatego sie męczył.
Ale dziś juz o 7 zrobił,i odrazu lepiej.
Lubiczanko buziaki dla Twojej małej smerfetki na 2miesiące,jak ten czas szybko leci.:-)
Kamcia
korzystaj korzystaj.:tak:
Dziś pogoda sie zapowiada słoneczna,oby była taka przez cały wekeend.
Pozniej trzeba spacerek zaliczyc z moim Skarbem.
Miłego Dzionka.

reklama
Witam

Lubiczanko buziak dla Twej ksiezniczki
Gliwa dobrze ze Igorek lepiej

Mielismy jechac do next ale ciezka noc mielimy Nacia sobie wedrowki urzadzala a Lenka jakas niespokojna byla takze sobie odpuscilam wyjazd zakupowy bo ledowo zyje J zaraz do pracy a jutro ciagnie dwie zmiany od 5 do 21 jestem wsciekla na maksa ale coz zrobic

Udanego weekendu zycze

witam :-D
ja tylko na sekunde
Ewelcia dzieki raz jeszcze za goscine ;-)
Lubiczanka buziaczek dla Dominisi :tak: woda dotarła :-D
a ja co do tych klockow duzych : sa takie w argosie,:tak: w katalogu pod koniec, miedzy namiotami i slizgawkami na garden :tak:
no chyba ze nie o taki chodzi :sorry:

mykam zmywac, milego weekendu

EDIT:
no tamte klocki sa ogromne :szok: te w argosie sa mniejsze :sorry:

Ostatnia edycja:
Lubiczanko woda dotarla:-p
Aurelio my dziekujemy za orzybycie:-)milo bylo nie!?:-D
daj mi meila to postaram sie wyslac pozniej fotki,teraz nie mam czasu,nie dawno wstalam a posciel chce zmienic i wyprac bo pogoda fajna:)

ja kompletnie nie wiem o jakie klocki chodzi???pewnie nie doczytalam...

milego dnia zycze

mnie sie teraz przypomnialo ze wyprzedz w next,ale ja nie ogarnieta i nie chce mi sie na szybkiego szykowac...po poludniu jedziemy na zakupy to zajrze tam,moze cos jeszzce bedzie:)

Musimy kupic mlodemu kask na rower,bo jezdzi jak szalony...:no::no:wczoraj na podworku nie zla glebe by zaliczyl....popisywal sie przed Aurelia...masakra z nim:baffled:

Ostatnia edycja:
Dzięki Dziewczynki-ale szczerze Wam powiem,że wcale mi tak szybko nie zleciało:/wręcz się ciągnie...ale to dobrze-można się cieszyć każdą chwila spędzoną z Malutka:)))
Ewelcia-a to mały zalotnik z Szymka-chce być podziwiany przez płeć piekną:)))A klocki-Monidan zapodała link z mega dużymi i świetnymi klokami:)
Gliwa,Aaniu-a co z tymi Waszymi pociechami?Pełnia była?Oby dzień szybko zleciał,a dzieci nie dokazywały-i oby już dobrze było:)
Aureliamarcel-to wycieraczka Cię omineła-a właściwie siedzenie na niej;)))

Lubiczanko moj sie męczył bo nie mogł zrobic kupki,tak pierwszy raz mu sie zdarzyło ze w nocy płakał.Mam nadzieje że bedzie już oki.
Wybieram sie na spacerek i do sklepu,ale czekam aż mój mały książe sie obudzi.M jeszcze w pracy,niewiem o ktorej dokładnie bedzie.A jeszcze mu troche zostało do zrobienia.Pozniej mamy jechać do Tesco bo chciałam kupic małemu kosz na ciuszki brudne.
Kurcze czekam na przesyłke z allegro i jeszcze niema,mam nadzieje ze w poniedziałek juz mi poczta przywiezie.Bo to bedzie juz tydzień czasu.
Miłego popołudnia;-)

Ale pogoda :szok: aż żyć się chce :rofl2:

Lubiczanka, ciasto zajebi..e! Fajnie wygląda w środku ;-)
Buziak dla najmłodszej niuńki :tak:

Aniaa, uu współczuję takiej niedzieli :-(
Next'a nie żałuj :sorry: noting speszajl :sorry: Choć dla mnie w sumie to dobrze bo pierwszy raz się nie spłukałam w Next :-D

Gliwa, a co zamawiałaś z allegro?

U nas dzionek spokojnie mija.
Zuzia dzisiaj robiła 3 rzeczy po raz pierwszy:
-jechała w nowym foteliku
-na zakupach siedziała w sklepowym wózku
-pierwszy raz huśtała się na huśtawce na placu zabaw.
Była taka zadowolona, a najbardziej jej się podobało, że Ania huśtała się obok.

reklama
U nas dzionek spokojnie mija.
Zuzia dzisiaj robiła 3 rzeczy po raz pierwszy:
-jechała w nowym foteliku
-na zakupach siedziała w sklepowym wózku
-pierwszy raz huśtała się na huśtawce na placu zabaw.
Była taka zadowolona, a najbardziej jej się podobało, że Ania huśtała się obok.

A z tego ostatniego Ania też bardzo zadowolona:-D:-D:-D, Asienko dziękuję za dzisiaj:-), Ania mi opowiadała, że Zuzia jechała w wóziu a Ania robi tap tap nóziami z panią za rączkę. Dzięki za balsam i szampon:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry