reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aurelia mozesz wpasc na pierogi...ja tam z tych,co jak maja to czestuja, a nie z tych co maja i nie czestuja:-p
a co Ty we frani bedziesz ??moja Krysia wlasnie robi to za mnie:-p;-)
a co do pogody,to slonko widze sie brzebija,podejrzewam ze dzis bedzie z 15 stopni a jutro na bank 20:-p:-D:-D:-D:-D
a gdzie Twoj m do dentysty pojechal?
AsienkoM rob kawe,napijemy sie razem,ja wlasnie spijam!

trza sie za obiad po malu brac;-)

milego dnia zycze:)

Ewelcia :-D:-D nie tez Kryche zatrudnie :-D ale mam koce do prania i musze je najpierw recznie przeprac a potem do Krychy na hand wash:tak:
G pojechał do Newbridge i własnie dzwonił ze koszt 250 euro :szok: i znowu bedziemy spłukani :-(
licze na te 20 stopni jutro :-p pierogi next time :-p
bosssz za 2 tygodnie moje tesciowka bedzie :szok: trza sie za robote brac :confused2:

ide bo mlody buczy :confused2:

Witam się:-)
Co tam do wtorku czekać,u nas piękna pogoda już dziś:-D
A my w sobotę byliśmy w Dublinie na Octoberfest:-)Piwo się lało strumieniami,golonka w kapuście,kiełbachy,naleśniki,ale mój P niepocieszony bo browara nie mógł spić a ja,że nic wtrząchnąć nie mogłam:-D:-D
Anineczko
to jednak jakaś dziewuszka maleńka w domu będzie:-DGratulacje;-)
Margott
udanych wakacji,opalnij się za mnie;-):-D
aureliamarcel
OMG!250Jurków:baffled:Współczuję:eek:
Lubiczanko
cmokasek dla Dominisi na początek 3 miesiąca:tak:
AsieńkoM
widziałam Cię wczoraj w Penneysie:-pNawet się cieszyłam do Ciebie jak głupi do sera ale chyba mnie nie widziałaś,tudzież nie poznałaś:-p:-D
Może dlatego;-):-D:
...Wiewiórka w natarciu:-D:-D

Załączniki

• SDC15215a_800x600.jpg
    SDC15215a_800x600.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 63
Tichonku powiem ci ze pasuje Ci ten rudy:)mnie tez kusi i to bardzo,szczegolnie teraz gdy moje wlosy sie znow prosza o polozenie farby:confused2:..wiem,wiem czesto,ale ja codziennie myje glowe i sila rzeczy farba sie spiera:sorry:

Aurelia to takie buty:baffled:

Ewelcia u mnie to taki odpał tylko jesienny:-DTakie przejście pomiędzy blondem a ciemniejszymi włosami,które chcę zrobić następnym razem:tak:Zaszalałam,ale nastepnym razem już będzie spokojniej:-D
Ja mam jasną karnację więc rudy się dopasował:tak:

reklama
Witam

A wiecie,że w radiu mówili,że w Anglii będzie na dniach cieplej niż na Hawajach? :-D
U nas też ma byc mniodzio przez kilka dni,np.jutro całe 20 stopni :-)

Tichonku o jaka wiewióra :-) fajnie :tak:

Aurelia no to ładna cena,ale ja 6 lat temu płaciłam 200e za jedyneczkę,też mi się złamała :confused2:

Kotka przeżyła nockę,trochę się martwię o nią bo Dora jakoś nie specjalnie poczuwa się do matkowania :crazy:
Ucieka z posłania i trzeba jej dzidziocha podstawiac pod cycka :-( Chyba muszę jakieś mleko na wszelki wypadek kupic? :eek:
A ciotka Mila z pełnym zainteresowaniem i zaciekawieniem przygląda się maluszkowi,nawet łapką sprawdza czy to coś się rusza,no i chyba lekko zazdrosna jest,że ona tego nie ma :-D
a tutaj jednodniowa mała,nie mam pojęcia jakie imię jej dac :confused2:

mhzzhs.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry